Dodaj do ulubionych

SP nr 30 integracyjna na Konfederackiej.

13.12.13, 10:49
Czy możecie coś powiedzieć o Szkole Podstawowej nr 30 na Konfederackiej w Krakowie? To szkoła integracyjna. Macie jakieś doświadczenia? Czy można tam posłać dziecko, że tak powiem - bez obaw? Jaka opieka, podejście do dzieci z problemami?
Proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • anndelumester Re: SP nr 30 integracyjna na Konfederackiej. 18.12.13, 13:52
      O, mój rejon. Dużo słyszałam, nie posłałam.
      • misiowamama-2 Re: SP nr 30 integracyjna na Konfederackiej. 18.12.13, 14:17
        możesz coś więcej? co słyszałaś, że nie posłałaś? I jeśli mogę zapytać, to czy masz dziecko które kwalifikuje sie do klasy integracyjnej, czy nie?
        • anndelumester Re: SP nr 30 integracyjna na Konfederackiej. 18.12.13, 15:37
          Odpiszę na maila/priv.
          Nie myślałam nigdy o tej szkole, dwie informacje mnie zmroziły i dyskwalifikują nauczycieli i dyrekcję ewidentnie:
          - sprawa rękoczynów w wykonaniu katechetki
          - sprawa chłopca z uszkodzonym kręgosłupem (odcinek szyjny!!!!!!) na wf.
          • misiowamama-2 Re: SP nr 30 integracyjna na Konfederackiej. 19.12.13, 22:00
            ok. to czekam smile
            • anndelumester Re: SP nr 30 integracyjna na Konfederackiej. 19.12.13, 23:38
              napisałam wczoraj
              • misiowamama-2 Re: SP nr 30 integracyjna na Konfederackiej. 20.12.13, 10:22
                bardzo Cie przepraszam, ale chyba przez pomyłkę usunęłam Twoją widaomość. Miałam zapchaną skrzynkę i chyba przeoczyłam twoją. Czy mogłabyś jeszcze raz przesłać. Może uda się skopiować poprzednia
                dziękuje wiadomość
              • misiowamama-2 anndelumester... 20.12.13, 10:26
                nie kopiuj, już mam. znalazłam w "śmieciach" . zaraz odpiszę smile Dziękuję
                • agnieszkaklich82 Re: anndelumester... 10.03.15, 19:00
                  Witam, czy mogłabym prosić o info na maila agnieszkaklich.praca@wp.pl ? Z góry dziękuję i pozdrawiam
          • mobisek Re: SP nr 30 integracyjna na Konfederackiej. 06.02.15, 22:16
            Witam, jesteśmy zainteresowani tematem. Czy możemy prosić o bliższe informacje? (mp.mis@wp.pl) Pozdrawiam, Grażyna
      • mamamama89 Re: SP nr 30 integracyjna na Konfederackiej. 21.11.16, 10:18
        Moja córka chodzi tam teraz do zerówki.Inne dzieci ja przesladuja bija a ona nie umie odnalezc sie grupie.Panie w klasie nie widza problemu.Ta szkola to najwiekszy blad jaki popełniłam.Zabieram ja do innej szkoly w przyszłym roku.
        • madramama123 Re: SP nr 30 integracyjna na Konfederackiej. 01.03.17, 12:57
          Nic podobnego!!!! moje dziecko również chodzi do zerówki. Panie oddane dzieciom wkładają całe serca w swoją pracę!! a ja się domyślam o które dziecko chodzi!!!!! moje dziecko zostało niedawno uderzone właśnie przez to dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka