sajana 25.08.04, 17:25 szukam producenta łóżka w kształcie samochodu. Podobno jest gdzieś pod Krakowem. Czy ktoś o nim słyszał? Sajana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krozy Re: producent łóżka samochodu 25.08.04, 19:37 nie wiem nic o producencie spod Krakowa, ale zerknij tutaj carimex.home.pl/cgibin/shop?info=7824&sid=75bbe60d Odpowiedz Link Zgłoś
iberka little tikes oraz Graco 25.08.04, 20:59 ale żaden nie jest spod Krakowa,little tikes mozna zamówic w ksiegarni w tesco na wielickiej iza Odpowiedz Link Zgłoś
sajana Re: producent łóżka samochodu 25.08.04, 21:26 W firmie internetowej REMI dowiedziałam się, że w okolicach Krakowa produkowane jest łóżko samochód (bajeczne sny)czy ktoś zna adres producenta? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: producent łóżka samochodu 01.09.04, 13:31 Łóżko-samochód widziałam w salonie meblowym w Witku Modlniczce. Odpowiedz Link Zgłoś
sajana Re: producent łóżka samochodu 17.09.04, 21:40 Dziękuję za odp. Mam prośbę, jeśli możesz to proszę (podaję adres www.remi.home.pl) zobacz czy to było łóżko bajecznych snów czy podobne. Bardzo mi zależy na znalezieniu producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: producent łóżka samochodu 20.09.04, 13:10 Nie potrafię Ci powiedzieć czy było to to samo łóżko Odpowiedz Link Zgłoś
sajana Re: producent łóżka samochodu 20.09.04, 20:27 Bardzo Ci dziękuję za zainteresowanie. Już wiem, ze to jest to łóżko o które mi chodziło. Próbuję zdobyć adres producenta ponieważ koszt transportu do Koszalina jest zbyt wysoki ale dokładnego adresu chyba nie uda się zdobyć. Zadzwoniłam do tego sklepu i uzyskałam powierzchowną informację. Jeszcze raz dziękuję. Sajana. Odpowiedz Link Zgłoś
krozy Już wiem gdzie :))) 25.09.04, 15:34 taki samochód-łóżko w cenie 895 zł możesz kupić na Mazowieckiej 30 w sklepie BAJA ))) Polecam ! Kupiłam tam łóżeczko-domek Odpowiedz Link Zgłoś