Dodaj do ulubionych

PILNIE szukam laboratorium czynnego w weekendy

05.11.04, 21:34
musze pilnie wykonac badania moczu Kubusia,ktory niestety jest chory non stop
juz ponad 2 mce i sa podejrzenia o cos wiecej niz przeziebienia czy
anginy.Prosze o pomoc,bo badanie chcialam wykonac jutro ale zeby jutro tez
miec wynik.
iza
Obserwuj wątek
    • mamaolenka Re: PILNIE szukam laboratorium czynnego w weekend 05.11.04, 22:56
      W sobotę jest czynne Hormon-DIA na ul Augustynka-Wichury 18, tel. 6327732, albo
      6324166. Pozdrawiam - Alex
      • przeciwcialo Re: PILNIE szukam laboratorium czynnego w weekend 06.11.04, 08:22
        Szpital wojskowy tez ma czynne i robią badania na cito. Mocz miałabyś w 30 min.
    • przeciwcialo Re: PILNIE szukam laboratorium czynnego w weekend 06.11.04, 08:23
      A na wichury to chyba jest punkt pobrań wiec nie wiem czy zrobią ci to na dziś.
    • przeciwcialo Re: PILNIE szukam laboratorium czynnego w weekend 06.11.04, 08:25
      Sorry ze tak cedzę wiaadomości. Zrób synowi przy ozkazji morfologie z rozmazem
      ale oglądnym przez laborantkę a nie komputer. To moze coś wnieśc. Shilling jest
      wazny w ustalaniu etiologii choroby.
      • p_swiat Re: PILNIE szukam laboratorium czynnego w weekend 06.11.04, 10:14
        Labolatorium u bonifratrów z tego co pamietam robiłam tam badanie w sobotę i
        miałam po 30 min wynik. Sprawdz , zadzwoń
    • iberka dziekuje 07.11.04, 16:30
      dziewczyny za adresy,wykonalam analize w szpotalu na wroclawskiej,wynik byl
      szybiutko i chociaz nie jest calkiem dobry to ciesze sie,ze udalo sie szybko
      zrobic.cena tylko 6 zl a na kopernika chcieli 30 i czekac 3 dni
      iza
      • monad2 Re: dziekuje 07.11.04, 19:57
        Matko a gdzie na Kopernika chcieli tyle kasy????i tyle czekać??? nAPISZ
        KONIECZNIE bo aż mi sie nie chce wierzyć...
        • iberka Re: dziekuje 07.11.04, 20:03
          na kopernika jak klinika ginekologiczna,dokladnie wejsce od kopernika a adres
          sniadeckich 6 <albo 8> tak czy inaczej tam gdzie wszystkie te kliniki.Cena
          szokujaca <chociaz gdybym miala to za 30 minut to bym zaplacila no i gdybym nie
          wiedziala,ze mozna za 1/5 tej ceny>.Slowem :dlugo i drogo
          Iza
          • monad2 Do IBERKA 09.11.04, 18:34
            Z tego co napisałaś wynika ze trafiłas do Laboratorium BAKTERIOLOGICZNEGO gdzie
            robi sie mocz na POSIEW a nie badanie ogólne. To wyjaśnia cenę i 3 dni
            oczekiwania na wynik. Aby stwierdzic czy coś wyrosło z próbki moczu musi
            upłynąć minimum 3 dni i cena musi być wyższa bo do pozywki na których wysiewa
            sie próbki kosztują. Laboratorium ogólne znajduje sie na Kopernika 15b tam jest
            dyzur cała dobe (badania krwi, moczu etc)Pozdrowionka
    • edziecko_ulcik Re: PILNIE szukam laboratorium czynnego w weekend 09.11.04, 21:09
      jakby co polecam tą firmę smile www.medyczneanalizy.pl/ sama tam robiłam
      dzieciom różne badania .. ale nie w weekendy ..

ulcik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka