ppjw 09.11.04, 15:25 byłam w trzech sklepach i wszędzie usłyszałam, że już po sezonie, kurtki już się dawno kupowało . Proszę, napiszcie, gdzie mogę kupić ciepłą kurtkę na 3,5 - latka. Gdzie wy kupujecie? Czy są kurtki puchowe dla małych dzieci? pozdrawiam, Paulina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chochlik4 Re: kurtki zimowe 09.11.04, 15:30 Cześć! Zobacz do sklepu Tombiś na Meissnera (róg Meissnera i Ładnej, blisko od przystanku tramwajowego Wieczysta i po drugiej stronie ulicy od pętli 124 na Wieczystej). Z tego co widzę wiszą tam kurtki zimowe, kombinezony, etc. Czy puchowe- nie wiem, bo nie kupowałam. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Re: kurtki zimowe 09.11.04, 22:29 byłam dziś w Qadri foglio wisi dużo, ale nie wiem czego szukasz tam są dość drogie Odpowiedz Link Zgłoś
ppjw Re: kurtki zimowe 10.11.04, 09:43 ładnie to określiłaś - dość drogie - tam są koszmarnie drogie )) Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: kurtki zimowe 09.11.04, 22:43 Jest też fajny sklep "Jaś i Małgosi" chyba tak się nazywa, znajduje się przy placu Inwalidów (dawnym Wolności) naprzeciwko przystanku tramwajowego, wchodzi się po schodkach, z przystanku nawet widać gabloty z paroma ciuszkami. Mają naprawdę ładne ciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
martamaria10 Re: kurtki zimowe 10.11.04, 10:48 Może na Starowiślnej (w rejonie Miodowej, ale naprzeciwko) coś znajdziesz, tam zawsze mają coś fajnego, jakkolwiek obsługa nie jest najmilsza. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
mamahuberta Re: kurtki zimowe 10.11.04, 14:09 cześć Ostatnio widziałam ładne zimowe kurtki w 5 10 15 w geant i ceny też znośne Pozdrawiam Kinia Odpowiedz Link Zgłoś
aronka1 Re: kurtki zimowe 17.11.04, 10:08 Potwierdzam to, co napisała mamahuberta. Szukałam ostatnio kurtki dla Natalii, byłam w Gean'cie, w "Cubusie". Tam są ładne sportowe kurtki, ale chyba już po przecenie kosztują 129 zł... Zresztą zauważyłam, że w ogóle ciężko kupić taką kurtkę poniżej 100 zł. Pomaszerowałam do "5, 10, 15" i kupiłam śliczną kurteczkę, cieplutką za 59 zł. I jestem baaaardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
karola_monika Re: kurtki zimowe 16.11.04, 18:19 ja kupilam na allegro-duzy wybór-kombinezon po jednym sezonie-stan jak nowy...))), a cena nizsza. Odpowiedz Link Zgłoś