Dodaj do ulubionych

Makadi Bay - czy polecacie??? co polecacie???

IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 26.08.03, 14:11
Czołem,
Czy polecacie Makadi Bay (życie nocne, atmosfera itp)? Wybieramy się do Le
Meridien - jakieś specyficzne rady, przestrogi, rekomendacje?
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Marcin
Obserwuj wątek
    • Gość: aneta Re: Makadi Bay - czy polecacie??? co polecacie??? IP: *.inetia.pl 26.08.03, 15:00
      Hej Marcin, byłam rok temu w Hurghadzie. Sama zastanawiałam się nad wyborem
      hotelu (golde 5 czy Le Merridien). Le m eridien wygląda w katalogach super,.
      zwłaszcza kiedy jest oświetlony wieczorami,. W dzień również, ale nie tak
      bajkowo jak w nocy. Ogólnie hotel w marmurach, fontanna w srodku, pokoje ok.
      Ale musze przyznać, że golden5 jest najkepszym hotelem w Hurhadzie, jaki
      widziałam. Zrobiony z Hollywoodzkim rozmachem (jak w Przeminelo z Wiatrem :)).
      Jestem pewna, ze będziesz zadowolony z pobytu. Życzę milego wypoczynku! Polecam
      rejs na 5 wysp (rafa koralowa, nurkowanie) mozna spokojnie wykupić od tubylców
      tą wycieczkę, jest taniej i również pewnie
    • Gość: jarek Re: Makadi Bay - czy polecacie??? co polecacie??? IP: 200.80.216.* 26.08.03, 17:57
      Hotel jest super, ale przede wszystkim w Makadi masz rafe przy brzegu.Jednak
      życie nocne bedziesz mial tylko w hotelu. Dookola pustynia.Hyba, ze busem do
      Hurghady (25 km).
      • Gość: jarek Re: Makadi Bay - czy polecacie??? co polecacie??? IP: 213.156.39.* 26.08.03, 17:59
        Sory za "hyba".
    • Gość: stefan Re: Makadi Bay - czy polecacie??? co polecacie??? IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 28.08.03, 09:41
      Stary, żal mi cię trochę... Hotel jest kiepski a jeszcze gorsza obsługa. Makadi
      to kompletna dziura i syf...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka