Gość: MAC IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 26.08.03, 14:11 Czołem, Czy polecacie Makadi Bay (życie nocne, atmosfera itp)? Wybieramy się do Le Meridien - jakieś specyficzne rady, przestrogi, rekomendacje? Z góry dziękuję i pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneta Re: Makadi Bay - czy polecacie??? co polecacie??? IP: *.inetia.pl 26.08.03, 15:00 Hej Marcin, byłam rok temu w Hurghadzie. Sama zastanawiałam się nad wyborem hotelu (golde 5 czy Le Merridien). Le m eridien wygląda w katalogach super,. zwłaszcza kiedy jest oświetlony wieczorami,. W dzień również, ale nie tak bajkowo jak w nocy. Ogólnie hotel w marmurach, fontanna w srodku, pokoje ok. Ale musze przyznać, że golden5 jest najkepszym hotelem w Hurhadzie, jaki widziałam. Zrobiony z Hollywoodzkim rozmachem (jak w Przeminelo z Wiatrem :)). Jestem pewna, ze będziesz zadowolony z pobytu. Życzę milego wypoczynku! Polecam rejs na 5 wysp (rafa koralowa, nurkowanie) mozna spokojnie wykupić od tubylców tą wycieczkę, jest taniej i również pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Makadi Bay - czy polecacie??? co polecacie??? IP: 200.80.216.* 26.08.03, 17:57 Hotel jest super, ale przede wszystkim w Makadi masz rafe przy brzegu.Jednak życie nocne bedziesz mial tylko w hotelu. Dookola pustynia.Hyba, ze busem do Hurghady (25 km). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Makadi Bay - czy polecacie??? co polecacie??? IP: 213.156.39.* 26.08.03, 17:59 Sory za "hyba". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Makadi Bay - czy polecacie??? co polecacie??? IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 28.08.03, 09:41 Stary, żal mi cię trochę... Hotel jest kiepski a jeszcze gorsza obsługa. Makadi to kompletna dziura i syf... Odpowiedz Link Zgłoś