asia9915 23.11.04, 07:35 Czy polecacie jakiegoś pulmonologa (nie dziecięcy) ale nie prywatnie? Skawińska, a może Dunajewskiego??? Macie jakieś doświadczenia? Mam skierowanie ale nie wiem gdzie najlepiej się zarejestrować??? Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isma Re: Pulmonolog 23.11.04, 10:00 Moj ojciec od prawie czterech dziesiatkow lat, ja od ponad dwoch dziesiatkow, a malzonek od kilku lat ;-((( chodzimy do doc. Mysik, obecnie przy Dunajewskiego. Super fachowiec, chociaz w pierwszym kontakcie moze wydawac sie troche oschla. Najwieksza zaleta to zaufanie do pacjenta )). Uwaga - przed zarejestrowaniem musisz zrobic duzo badan, ale terminy sa stosunkowo nieodlegle, w odroznieniu od Skawinskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
asia9915 Re: Pulmonolog 23.11.04, 18:14 Dziękuję za informację. Dzwoniłam na Dunajewskiego i z tego co mi się udało dowiedzieć to w poradni pulmonologicznej (a tam właśnie mam skierowanie) jest dwóch lekarzy: Sęk i Kruczek). Doc. Mysik musi w takim razie przyjmować w poradni alergologicznej czyli drzwi obok. Ale tam mnie pewnie nie przyjmą bo na skierowaniu nie ma "alergologiczna". Błędne koło! Może ktoś jeszcze coś wie? Z góry dziękuję Asia Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Pulmonolog 24.11.04, 09:24 A, tak, ona jest kierownikiem alergologicznej. Ale specjalizacje z pulmunologii tez ma. Odpowiedz Link Zgłoś
asia9915 Re: Pulmonolog 24.11.04, 15:44 No właśnie, niestety. Większość alergologów na Dunajewskiego to też pulmonolodzy, ale nie ma zmiłuj się - przyjmą tylko tam gdzie jest skierowanie. W każdym razie dziękuję za odzew Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Re: Pulmonolog 24.11.04, 16:36 W prokocimiu jest doc. Lis -świetny fachowiec, ale nie mam pojęcia jak z terminami do niego, moze byc kiepsko... Poza tym dr Kruczek z tego co wiem jest bardzo fajna Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Re: Pulmonolog 24.11.04, 16:37 Oj sorki, teraz dopiero zauważyłam, że nie-dziecięcy To chyba zdecydowanie skawińska - ja bym poszła tylko tam Odpowiedz Link Zgłoś