madzinka2 24.11.04, 12:07 szukam bratniej duszy na spacerki i pogawedki)))))))moje male jest 3 miesieczne i juz mysli o koledze albo kolezance-hhaahah)))))) Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penelina Re: Krowodrza!!!!!!!!!młode mamusie 24.11.04, 18:20 Jest Krowodrza...rejon Makro,IkeaZresztą-jestem zmotoryzowana Mam 14 miesięczną Amelkę. pzdr, penel. Odpowiedz Link Zgłoś
sysia17 Re: Krowodrza!!!!!!!!!młode mamusie 24.11.04, 21:29 Bardziej Bronowice niz Krowodrza. Ale pracuje, wiec spacery raczej dopiero na wiosne, kiedy bedzie dluzej jasno. Teraz weekendy. Jak chcesz to prosze o kontakt na gazetowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 Do Penel 25.11.04, 15:23 Ja tez mieszkam w okolicy Ikea)))Dokładnie Krowodrza Górka!a ty pewnie w tych domkach pod????!!!!Dużą masz juz tą kruszynke swoja!!!!!!Moj ma dopiero 3 miesiace ale wazy tyle co roczne(((((((7.600(((((((!!!!!!!!!!Plecy pękaja, brzuch boli!!!!jesli masz ochote to napisz mi cos o sobie na adres magda.pb@wp.pl!!!!!Moze warto sie spotkac z dzieciakami)))))))i wymienic doswiadczenia???!!!!! pzdr Magda Odpowiedz Link Zgłoś
penelina Re: Do Penel 25.11.04, 17:36 Madzinka, jasne-chętnie się spotkam z Tobą Musimy tylko uzgodnić szczegóły;nie mieszkam natomiast w tych domkach koło Ikea,tylko trochę dalej-na w kierunku autostrady,też na nowym,białym osiedlu Ale jestem zmotoryzowana,więc nie ma problemu. A apropos rocznych dzieci-moja na roczek ważyła 12,800 i miała 87cm-duży kulfon,nie? pzdr, penel. P.S.Możemy na przykład umówić się na przedświątecdzny wypadzik z dzieciakami do Ikea-co o tym sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 Do Penel!!!!!!!!!!!! 27.11.04, 11:42 Pewnie że zrobimy wypadzik do Ikea)))))))trzeba naszym "smrodką" ehheh kupić prezenty)))))Ciesze sie na te wszystkie reakcje odpisowe bo strasznie cierpie na braki w kolezankach-mamuskach!!!!!!!!!!Musze mlodemu kupic posciel do lozeczka bo bidula pod kocykiem spi pzdr i bedziemy w kontakcie Magda Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 madzinka?????!!!!!!!!!!!!! 25.11.04, 23:20 matko, pamiętam Cię z postów ciążowych!!!! słyszałam o Twoich ciążowych kłopotach - bardzo to wtedy wszystkie przeżywałyśmy...i dlatego suuuuuuuuuuuuuuper, że wszystko jest ok i Twój "mały" zdrowy!!!!!!!!!!! po tylu miesiącach wiem nareszcie, że Wam się udało!!!!!!!!!!!!GRATULACJE!!!!!!!!!!! Jesli bedziesz miala kiedys ochote, mozemy sie spotkac. Ja mieszkam wprawdzie przy Nawojki, ale w maju przeprowadzam sie na Fildorfa-Nila do tych bialo- zielonych blokow)))))))))))) pozdr!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ode mnie i mojej małej Sary ( minęło już pół roczku)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mk110 Re: madzinka?????!!!!!!!!!!!!! 26.11.04, 08:48 Balbinka fajnie że przeprowadzasz się na Fildorfa Nila ja mieszkam na Siemaszki więc bardzo blisko. Dziewczyny ja też dopisuje się do spaceru. W tygodniu mogę dopiero po południu ponieważ pracuje. Dajcie znać jak się umówicie. Moja OLcia ma roczek. Czekamy na spotkanie. Pozdrawiamy MAgda Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 Do Penel!!!!!!!!! 27.11.04, 11:44 Pewnie że zrobimy wypadzik do Ikea)))))))trzeba naszym "smrodką" ehheh kupić prezenty)))))Ciesze sie na te wszystkie reakcje odpisowe bo strasznie cierpie na braki w kolezankach-mamuskach!!!!!!!!!!Musze mlodemu kupic posciel do lozeczka bo bidula pod kocykiem spi pzdr i bedziemy w kontakcie Magda Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 Do Blbinki!!!!!!!!!!!!!! 27.11.04, 11:50 Witammmmmmmmmm)))))))))))oj mialam problemy i to straszne w ciąży!!!!!!!! obskoczylam 3 szpitale przy czym w ostatnim bylam miesiac(((((((ale nie mowmy o tym!!!!!!!! najwazniejsze ze wszystko jest superMam zdrowego bzika i cholernie ciezkiego!!!!!!!!!Balbinka przeprowadzasz sie pod sam moj nos- ehheheehJa mieszkam w tym jedynym niebieskim na tym samym osiedlu tylko inaczej nazywa sie ulicaFajnie co???????Jak bedziesz przechadzac sie na spacer poogladac twoj bloczek to luknij na moj!!!!!!!!!Czytalam sobie w ciazy twoje opisy na noworodku i na ciezarowkachgratuluje Ci Saruni i bedziemy w kontakcieok?!!!!! pzdr Magda Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 Do wszystkich mamusiek!!!!!!!!! 27.11.04, 12:07 Dziewczyny piszcie na moj adres magda.pb@wp.pl bo ten gazetowy to kijowy a my juz wchodzimy na wyzszy stopien wtajemniczenia i po co ktos ma czytac nasze wypociny)))) pzdr i lece do wyjca bo sie obudzil Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 Ale cisza:(((((( 28.11.04, 19:24 Nikt tu nie zaglądaWszystkie mamusie mocno absorbowane Sciskam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 Balbinkaaaa!!!!!!! 29.11.04, 08:37 Odezwij sie bo ja szykuje sie na ta twoja przeprowadzke)))))))))szkoda tylko ze dopiero w maju!!!!!Napewno bedzie Ci milo wchodzic w nowe tereny juz z jedna znajoma magda Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Re: Balbinkaaaa!!!!!!! 29.11.04, 12:46 Madziu! przeciez nie musimy wcale czekac do maja!!!!!!!!!!!! Ja juz teraz chce sie spotkac - do konca grudnia jestem na urlopie, wiec mam nawet za duzo czasu!!!!!!!!!!!! W jakis ladniejszy dzien moge nawet sie pzespacerowac w tamte rejony)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 Re: Balbinkaaaa!!!!!!! 29.11.04, 19:34 Szalona dziewczynamale dziecko ma i pisze ze ma duzo czasu))))Chyba masz aniołka z tej Sarenki!!!!!!!!Moj niby tez grzeczne dziecko ale o luznym czasie to moge zapomniecMalo spi w nocy i wymaga ciągłego zainteresowania!!!!!!!Super zrobimy wypad wózkowy w ładniejszą pogode <jupi>.Dogramy jeszcze szczegółyale byloby duzo łatwiej jakbyś zdradzila nr gg albo maila!!!!!!!Ja już tu pare razy swój pisalam. Sciskam sciskam i czekam na znaki od Ciebie magda Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 :)))))wolny czas hehehehehe 30.11.04, 11:14 Żle sie wyrazilam))) z tym wolnym czasem.... Mianowicie chodzi mi o to, że cały dzień opiekuje sie Sara - ktora jest baaaardzo czasochlonnym dzieckiem - przez to prawie nic innego zdiełać nie jestem w stanie. Wielogodzinna opieka, zabawa itd strasznie mnie męczą, więc uwielbiam miec w ciagu dnia jakis cel - lato bylo pod tym względem boskie - spacery na rynek do tribeki kawka z innymi mamami itd... Teraz zimno, szaro, ponuro, większosć dnia siedzę w domu czekając póżnego wieczora, kiedy to wroci moj ukochany. Dlatego mówię, że mam dużo czasuWolę gdzieś wyjść, pospacerować, odwiedzić kogoś, bo wtedy czas szybciej leci... a tu kiszka- bo nawet nasze rodziny mieszkają baaaardzo daleko od Krakowa..... brrrrrrrrr............ ciężko jest..... a Sara właśnie nie należyu do tych spokojnych dzieci - jest jakaś nadpobodliwa mam wrazenie hehehehehe moje gg to 3111157, maila podam przez gg pozdrawiam!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasibus Re: Do Blbinki!!!!!!!!!!!!!! 15.01.05, 11:59 Witam, My mieszkamy przy tej samej ulicy, 3 bloki wcześniej ... =) Pewnie się spotykamy i nawet o tym nie wiemy ! Mój nr GG 4604461 Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: Krowodrza!!!!!!!!!młode mamusie 30.11.04, 11:52 Mamuśki! zostawiłam posta na Mamusie z okolic Rusznikarskiej - poczytajcie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 balbinka przeczytaj gg 01.12.04, 11:04 Napisalam ci wczoraj conieco wiec poczytaj sobie!!!!!!!!!Dzisija ładna pogodaZawitasz w moją okolice? Magda Odpowiedz Link Zgłoś
kasik82 Re: Krowodrza!!!!!!!!!młode mamusie 01.12.04, 18:38 Witam, co prawda nie jestem jeszcze mamą ale może któraś z Mam potrzebuje opiekunki na kilka godzin,może wieczory albo weekendy...Jestem 22-letnią studentka i posiadam już doświadczenie w opiece nad maluszkami od czwartego miesiąca życia Pracowałam jako au pair za granicą oraz niania w Krakowie. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o kontakt mailowy na początek. Pozdrawiam wszystkie Mamy i ich maleństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
kaja2003 blizej zoo 11.12.04, 14:10 witam wszystkie mamusie i dzidziusie. my z basia mieszkamy w okolicy zoo. moze jakis wspolny wypadzik do zoo , choc to lepiej odlożyc jak sie zrobi cieplej. niemniej jednak tez sie chetnie wybierzemy na spacerek z innymi babelkami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś