dorka_mama_jakubka 20.01.05, 13:29 czy ktos moglby polecic przedszkole na tym moim osiedlu? jest ich niewiele + te na Woli Duchackiej które ewentualnie biore pod uwage. bylabym bardzo wdzieczna za opinie i jakies wskazowki pozdrawiam, dorka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: Kurdwanów/Wola Duchacka - przedszkole 20.01.05, 19:02 czesc, przedszkoli w naszej okolicy jest jak dla mnie duzo,bo az 6. 1.na ul.sanockiej,koło złobka. 2.na przykopach 3.na bujaka 4.prywatne "tęczowa kraina" czesne około 600 zł,ul.Dobczycka 5.Prywatne "kransoludki" na ul.wysłouchów <300 zł> 6.prowadzone przez siostry nazaretanki,przy pętli autobusowej na Kurdwanowie iza Odpowiedz Link Zgłoś
dorka_mama_jakubka Re: Kurdwanów/Wola Duchacka - przedszkole 21.01.05, 09:27 no wlasnie pozornie jest ich moze troszke ale mnie osobiscie chyba dwa "podchodzą"bo albo za daleko albo jak w przyadku BUjaka przeraza mnie ilosc dzieci w grupach.Osobiscie interesują mnie to na Przykopy - masz moze jakieś konkrety odnosnie tego przedszkola?i to siostr nazaretanek pozdrawiam, Dorka Odpowiedz Link Zgłoś
igakinga Re: Kurdwanów/Wola Duchacka - przedszkole 21.01.05, 00:10 czesc, napisalam Ci na "Przedszkolu". Kinga. Odpowiedz Link Zgłoś