21.01.05, 22:47
CZY KTOŚ ZNA DR RADŁO Z PROKOCIMIA.ORTOPEDA I TRAUMATOLOG O.K.,CZY UCIEKAĆ???
Obserwuj wątek
    • marzek2 Re: RADŁO 21.01.05, 23:10
      Mam niejasne przeczucie, że to u niego byłam prywatnie z moją małą dzidzią...
      Miała wtedy ok 3 miesięcy i szpotawą stópkę. Wg pana doktora "wszystko miało
      wrócić do normy" a skończyło się na miesięcznym unieruchomieniu w szynie, które
      zalecił inny lekarz z Prokocimia (przyjmujący normalnie w Instytucie)...
      To pomogło. Nie jestem pewna, ale jeśli to taki starszy pan, to raczej nie
      polecam. Tamten facet z Prokocimia, który mi się bardziej podobał smile był młody i
      miał nazwisko chyba na M ale sorki nie pamiętam to było 3 lata temu.
      • marzek2 Re: RADŁO 21.01.05, 23:12
        Wiem! Ten facet z Prokocimia nazywał sie Michno! Klapka mi się w mózgu odetkała smile
        • majah1 Re: RADŁO 22.01.05, 15:45
          ja Ci serdecznie polecam dr Radło, wykonał mi 5 operacji w dziecinstwie, zna
          sie na swoim fachu. Nie nalezy do lekarzy- rzeźników, który by kroił wszystko,
          co mu pod nóż podejdzie. Szuka rozwiązania optymalnego. inni lekarze tez są OK.
          Nigdy nie zaszkodzi skonsultowac sie z innym lekarzem. A wybór lekarza w pewnym
          sensie zalezy od ciebie.

pozdrawiam majah_32
    • nataszat Re: RADŁO 22.01.05, 18:58
      MOjej córce zdiagnozował chorobę Blounta owszem, na podstawie zdjęć rtg, ale nawet nie spojrzał podczas wizyty na nóżkę, na to jak chodzi, jak się zachowuje podczas chodzenia. Kazał czekać na odpowiedni czas do operacji. Czekałam 6 godzin, wizyta trwała 3 min, ponieważ pan dr śpieszył się na pogrzeb. Zrezygnowałam z leczenia na Prokocimiu i rehabilitantki na strzeleckiej doprowadziły nóżki mojej cóki do stanu niemal idealnego ćwiczeniami i masażem, trwało to ponad pół roku, jeszcze nie jest idealnie, ale jest oki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka