ewik21 07.03.05, 09:40 szukam informacji o Dr Harasiewiczu z Prokocimia, koleżanka chciałaby przyjechać na konsultacje i zbiera opinie, może coś wiecie ??? dzięi z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martek40 Re: prokocim 09.03.05, 00:28 Polecam! Miły,ciepły starszy pan z klasą. Dobrze zna się na tym, co robi, ogromnie doświadczony lekarz. Potrafi podtrzymać na duchu. W ciągłej gotowości, by pomóc dziecku wymagającemu natychmiastowej reakcji neurochirurga, nawet w środku nocy. Operował moją córeczkę w dniu narodzin i "prowadzi" ją do tej pory. Aż nie chcę myśleć o dniu, w którym przejdzie na emeryturę i będziemy musieli korzystać z opieki dr Stanisława Zielińskiego - też świetny, tylko zazwyczaj bywa obcesowy i niesympatyczny w obejściu. Cudownie zacerował Asię po operacji wykonanej wspólnie z Harym. Obaj tworzą tandem na sali operacyjnej. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewik21 Re: prokocim 09.03.05, 21:16 wielkie dzięki, dzieciątko które potrzebuje pomocy jest w tragicznym stanie nawet nie chcę o tym pisać, a mama wbrew wszystkiemu ma nadzieję i ciągle jest dobrej mysli, chciałabym mieć tyle siły i wiary w cięzkich chwilach, czego nam wszystkim życzę na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
martek40 Re: prokocim 10.03.05, 00:30 To dobrze, że ma nadzieję - ona jest siłą napędową. Wiara czyni cuda. Wiara i miłość, tego nie może zabraknąć! Trzymam za nich oboje, a Ciebie proszę o jakiekolwiek info (na priva najlepiej)już po wizycie. Odpowiedz Link Zgłoś