anulla1 Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 05.08.05, 22:05 bardzo tania apteka, jest na ul Krowoderskich zuchów, w nowym punktowym wieżowcu koło pętli tramwajowej 3, 5, 13 Różniece w cenach leków w porównaniu do innych apelek bardzo duże ja np magnez tam kupowałam po około 13 zł a wcześniej w innej aptece za 21zł. Nastaw sieże będziesz czekać w długiej kolejce! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska13 Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 09.06.06, 15:45 TAK TO JEST NAJTAŃSZA APTEKA W KRAKOWIE, TAŃSZEJ NIE ZNAJDZIESZ! ALE TAM SĄ KILOMETROWE KOLEJKI. Odpowiedz Link Zgłoś
ingga Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 05.08.05, 22:58 Na ul. Krowoderkiej, nazywa się "Euro apteka" i jest całodobowa. Nie dość, że jest tania, to jeszcze dostajesz kartę klienta, za każdą wydaną złotówkę dają punkty, za które potem możesz kupić taniej inne leki. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 06.08.05, 10:32 A w której aptece są tanie kosmetyki? Chodzi mi m.in. o Oilatum emulsja, bo są dość duże różnice w cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
ingga Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 06.08.05, 22:26 Oilatum kupowałam na Krowederskiej, było tanie. Możesz zresztą zadzwonić i zapytać o cenę, żeby niepotrzebnie nie jeździć. 430-00-35 Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 07.08.05, 21:32 w Hucie jest "Apteka pod jarzebinami" czy jakos tak, przy os. Jagiellonskim , ale to chyba juz osiedle obok - obojk jest przychodnia i szkola rodzenia Gemelli. ta apteka tez jest bardzo tania (kupowalam tam kiedys szczepionki z roznica poo 15-20zl w porowaniau z innymi aptekami). ale kolejki wielkie. pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 08.08.05, 08:04 Koło Krakchemii (teraz Almy) też jest tania apteka- też są w niej kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
jr30 Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 08.08.05, 08:58 Apteka k. Almy to ta od strony parkingu? Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia_w Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 15.08.05, 20:55 Taniej apteki to nie ma ale ja kupuję lekarstwa (te podstawowe - witaminy, kropelki) na tym bazarze w łagiewnikach od jednej zaufanej kobiety spod Krakowa. Ma super ceny i wszystko jest nieprzeterminowane i bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 16.08.05, 19:09 Oczywiście, ze są tanie apteki. Relatywnie tańsze od innych. A kupowanie leków ( czy choćby witamin) na bazarze...no, podziwiam za odwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 ??? 17.08.05, 20:23 leokadia_w napisała: > Taniej apteki to nie ma ale ja kupuję lekarstwa (te podstawowe - witaminy, > kropelki) na tym bazarze w łagiewnikach od jednej zaufanej kobiety spod > Krakowa. Ma super ceny i wszystko jest nieprzeterminowane i bardzo dobre. Rany Boskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tentata Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 18.08.05, 13:09 Nie wiem jak z pozostalymi lekami ale napewno tanio mozna kupic Nutramigen w aptece na Daszynskiego (rog Masarskiej). Jest tez bardzo tania apteka przy petli tramwajowej na Krowodrzy (w poblizu), faktycznie tania i dobra. A mamusi ktora kupuje od "zaufanej" kobiety na placu targowym gratuluje glupoty...Proponuje tez zakupy od zaufanych zza wschodniej granicy, maja bardzo dobry alkohol, daje takiego kopa ze hej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia_w Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 20.08.05, 20:42 Wszystkie tak piszecie bo nie zarabiacie 640 PLN miesięcznie i przedewszystkim NIGDY nie próbowałyście znaleźć kogoś zaufanego, kto ma dobre leki i tanie. Oburzacie się na mnie, a nigdy nie próbowałyście takich leków i nie jesteście w trudnych sytuacjach. Nie wszystko jest kolorowe i piękne jak na okładkach pism, które czytacie - niektórzy klepią biedę i radzą sobe jak mogą, żeby tylko dzieciom móc zapewnić byt - w związku z tym kupują benzynę przy wschodniej granicy, papierosy (jak już palą - potępiam), alkohol - zazwyczaj po to, żeby sprzedać i mieć 4 złote zarobku... Nigdy tego nie zrozumiecie i proszę mnie nie strofować i "szczuć" psami na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 23.08.05, 13:24 Leokadio, a skąd Ty wiesz ile my zarabiamy ? Skąd wiesz czy nam nie jest ciężko? Ale ja nie zdecydowałabym się na dawanie dziecku leku niewiadomego pochodzenia z prostej przyczyny: żeby mu jeszcze bardziej nie zaszkodzić. Ale skoro Ty uważasz, ze dobrze robisz i niskie dochody są wytłumaczeniem dla szkodzenia dziecku, to rób tak dalej. Nikt Ci nie zabroni i nikt Cię szczuł nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik4 Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 21.08.05, 22:26 "Euroapteka" jest też zdaje się w szpitalu Rydygiera. Odpowiedz Link Zgłoś
damatr Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 01.09.05, 14:26 Jestem bardzo zadowolona z apteki internetowej www.domzdrowia.pl ,jezeli zakupy są na kwote powyżej 200 zł,to przywożą do domu za darmo.A lekarstwa są zdecydowanie tańsze,niż w zwykłych aptekach.Oczywiście leki dostępne bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
linka72 Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 01.09.05, 22:16 Ja polecam aptekę w Hucie na ul. Sapiehy. Jeśli chodzi o Oilatum 250ml to kosztuje 27zł. Taniej nie widziałam. Szczepionka skojarzona INFANRIX kosztuje koło 97zł. Multisanostol 26zł. Ostatnio kupowałam i utkwiło mi w pamięci. Do tego przy zakupach zawsze dostaję paczkę pysznych cukierasów Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gandzia13 Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 13.10.05, 22:28 linka a gdzie jest ta ulica sapiechy? Odpowiedz Link Zgłoś
olamatu Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 17.10.05, 18:49 Na Mistrzejowicach. Dojazd samochodem przez os. Piastów (trzeba skręcić w pierwszą w prawo od ronda Hipokratesa, a potem w uliczkę w prawo chyba drugą). A autobusem to trzeba wysiąść z tyłu szpitala Rydygiera na Okulickiego. Naprawdę tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 13.10.05, 20:42 Znalazłam jeszcze jedną tanią aptekę. Jest ona w przychodni Hipokratesa na ul. Nałkowskiego 1. Szczepionka 5w1 kosztuje tam tylko 94zł. Najtaniej jak do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 16.10.05, 00:12 na Lwowskiej-tylko jedyny minus-straaaaszne kolejki! Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_ulcik Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 16.10.05, 17:22 mozesz cos wiecej o tej aptece ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorose Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 16.10.05, 18:49 Mnie tez sie wydaje, ze apteka obok parkingu Krakchemi, jest najtansza jaka spotkalam. Odpowiedz Link Zgłoś
olka444 Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 17.10.05, 11:54 podobno gdzieas na retoryka -boczna zwierzynieckiej kolo poczty gdzies-jest hurtownia apteka tania ale nie wiem gdzie dokladnie bo sama nie byłam - koleznaka mi powiedziala Odpowiedz Link Zgłoś
anax2 Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 21.04.06, 09:49 Ja też polecam aptekę na krowoderskich zuchów i na ul.Juzefinskiej...vena-vita" A czy znacie aptekę tanią w wieliczce.słyszałam że jest jeszcze tańsza od tej na krowoderskich zuchów.Ale nie wiem która to i na jakiej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
anax2 Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 21.04.06, 10:00 Inga napisała: Na ul. Krowoderkiej, nazywa się "Euro apteka" i jest całodobowa. Nie dość, że jest tania, to jeszcze dostajesz kartę klienta, za każdą wydaną złotówkę dają punkty, za które potem możesz kupić taniej inne leki. pomyliaś się w nazwie ta apteka nazywa się ,,delta-pharm" )) Odpowiedz Link Zgłoś
majah1 Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 23.04.06, 19:26 Ul RETORYKA w Krakowie, tanie apteka, wiecznie kolejki. Idąc od Jubilata skręcasz w lewo w retoryka, apteka znajduje sie w kamienicy na rogu, duże szklane drzwi. Lepiej wybrac sie tam z całą listą leków i gazetka do czytania... Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Gdzie w Krakowie tania apteka? 01.05.06, 16:34 W Carrefourze w Czyżynach. Odpowiedz Link Zgłoś
elieka o nie, w cerfurze w czyżynach na pewno nie jest ta 10.06.06, 08:36 tanio... chyba że jest jakas super promocja to może i tak, ale ja wam proponuję aptekę z tyłu szpitala rydygiera (już ktoś ją tez polecał) od strony dolnego Piastów, ul.sapiehy 69. Za np. witaminy elevit tam płace coś koło 22 zł, wszędzie są po 28 i więcej. Oilatum emulsję wczoraj kupiłam 500 ml za 48, w cerfurze kosztuje ponad 50. Zresztą wszystkie leki tam na Sapiehy mają dużu taniej no ale i trzeba się przygotowac na stanie w kolece.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch apteka na sapiehy... 10.06.06, 19:36 moze i taniej ale jak poprosilam o sprowadzenie mi kremu A-Derma to Pan zrobil wielkie oczy i spytal co to jest i oczywiscie nie chcialo mu sie nawet tego zamowic... Odpowiedz Link Zgłoś
monik71 Re: apteka na sapiehy... 10.06.06, 22:20 w aptece na Kieleckiej obok Arpisu są bardzo miłe panie i zawsze zamówią jak tylko czegoś nie mają, a oprócz tego mają mnóstwo leków homeopatycznych Odpowiedz Link Zgłoś
a_noa Na ul. Gertrudy ... 22.06.06, 20:31 ..., na samym poczatku ulicy, vis a vis Hotelu Royal, wszystkie leki jakie tam kupowalam duzo tansze niz w osiedlowej aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
idalkas Na Retoryka 15.07.06, 11:50 Tam jest naprawde tanio. Ribomunyl wszedzie 66 zl tam zaplacilam 54 zl Odpowiedz Link Zgłoś