asia-m 23.08.05, 23:30 Hejka Jakby ktoras z Was miala ochotke poszalec i zalozyc sobie pazurki to klikajcie, ja obecnie nie jestem w krakowie ale tam "wpadam" wiec wszystko jest jak to mowia do dogadania wiecej info na emaila Pozdrawiam asia-m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leokadia_w Re: TIPSY ŻELOWE 24.08.05, 00:08 A ja mam do sprzedania rajtki kolor beż, biustonosze rozmiar 75B na fiszbinie piękne błękitne i czerwone, figi w groszki i pianino po dziadkach... Co to? Giełda ogłoszeń drobnych? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-m Re: TIPSY ŻELOWE 24.08.05, 14:36 Gielda nie gielda niestety tu gdzie teraz mieszkam mam malo znajomych (jeszcze) wiec zostaja mi znajome z krakowa ktore tu czesto bywaja i czytaja. Jesli ktos chetny piszcie na adres gazetowy. Cena promocyjna tylko za materialy Odpowiedz Link Zgłoś
dominika161 Re: TIPSY ŻELOWE 25.08.05, 13:21 bardzo chetnie skorzystam jaki jest koszt założenia tipsow i pózniej ich uzupełniania.jestem z Krakowa.kruszynka136@buziaczek.pl.pozdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia_w Re: TIPSY ŻELOWE 26.08.05, 00:05 A ja wstałam umyłam się i nakarmiłam dzieci... to jakaś paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
an_ki Re: TIPSY ŻELOWE 26.08.05, 19:44 Ale tak na prawdę co Ci to przeszkadza?? Po prostu nie czytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-m Re: TIPSY ŻELOWE 29.08.05, 11:45 grunt to sie nie przejmowac kasliwymi uwagami innych Odpowiedz Link Zgłoś
asia-m Re: TIPSY ŻELOWE 01.09.05, 13:41 Hejka Jesli ktos chetny bede w Krakowie kilka dni i zostal mi jeszcze jeden wolny termin Zapraszam Wiecej info na poczte Odpowiedz Link Zgłoś