iberka 14.09.05, 10:05 na jutro na godz 18. przepremierowy pokaz bajki o dinozaurach . iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzek2 Re: zaproszenie do multikina dla dziecka i rodzic 14.09.05, 12:18 A można więcej informacji? Czy to jest zaproszenie do oddania, czy po prostu informujesz o takim pokazie? W którym Multikinie i co to za bajka, animowana? Orientujesz się, ile trwa ten film? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka szczegóły 14.09.05, 18:41 rano napisałm szybko , bo z pracy a poźniej juz nie miałam czasu na dopisanie szczegółów.Zaproszenie jest do oddania gtratisowo, bo też i ja gratisowo dostałam je od Universal Pictures Poland. Ważne jest dla 2 osób.Multikino na ul.Dobrego Pasterza, jutro o godz. 18.To będzie przedpremierowy pokaz filmu animowanego<bajki> z serii "pradawny ląd" <wcześniejsze części są na dvd>:Inwazja Minizaurów. To bajka dla młodszych dzieciaków tzn ja zabieram mojego 4 latka. ZAproszenie mogę przekazać przed seansem lub koło 15 jak wyjdę z pracy w okolicy Galerii Kazimierz. Żeby było sprawiedliwie oddam pierwszej mamie czy też tacie ,którzy się zdecydują. Nie wiem jak będę dziś dostępna tutaj więc jeśli podejmiecie decyzję to podaję mój nr tel : 0511-437-932 Iza Odpowiedz Link Zgłoś
elektra.j Re: zaproszenie do multikina dla dziecka i rodzic 14.09.05, 12:20 A co należy uczynić, azeby móc pójść? Odpowiedz Link Zgłoś