mmie 16.02.06, 12:25 Poszukuję dobrego chirurga dziecięcego w Krakowie. Mam skierowanie od pediatry i chcę iść państwowo. Proszę o wskazanie jakiegoś dobrego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzek2 Re: chirurg dziecięcy 16.02.06, 13:58 A co konkretnie trzeba zrobić? Ja na pewno polecam chirurgię dziecięcą w szpitalu Żeromskiego w Hucie, byłam tam z synkiem i byłam bardzo zadowolona, dobre warunki dla dziecka i dla rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
mmie Re: chirurg dziecięcy 16.02.06, 17:13 Moja córcia ma czerwoną plamkę na dolnej wardze. Pediatra po obejrzeniu stwierdził, iż prawdopodobnie jest to zmiana naczyńkowa i dał skierowanie do chirurga, aby jeszcze to obejrzał i zdjagnozował, czy coś robić, czy nie. Dodam jeszcze, że ta plamka pojawila się u córki po tygodniu od urodzenia. Obecnie nie szpeci, ale boję się, żeby się nie powiększała. Pediatra nie był pewien co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: chirurg dziecięcy 16.02.06, 17:48 Wiesz co, moja córeczka ma takie znamię - naczyniaka z boku głowy, ma je od urodzenia, na razie nic z tym nie robimy, nie powiększa się znacznie. Skoro masz skierowanie możesz chyba iść do poradni chirurgicznej przy szpitalu Żeromskiego i tam by to oglądnął chirurg. W Instytucie w Prokocimiu pewnie będą duże tłumy i wobec okropnej organizacji straciłabyś pewnie pół dnia na tą konsultację. Ale wiesz kiedyś czegoś szukałam na ten temat i jest prywatne forum poświęcone w całości problemowi naczyniaków. Może tam możesz się dowiedzieć czegoś więcej nt plamki Twojej córeczki. Poniżej masz link, pozdrawiam, Marzek forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20428 Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Link jeszcze raz, bo nie działa 16.02.06, 17:49 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20428 Odpowiedz Link Zgłoś
estocek Re: chirurg dziecięcy 17.02.06, 11:28 Polecam dr Łyczakowskiego ktory przez wiele lat pracował w Prokocimiu, przyjmuje na Alei pokoju i na Armii Krajowej w Scanmedzie, ze skierowaniem bezpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
celinaw311278 Re: chirurg dziecięcy 16.08.18, 14:46 Proszę o pomoc , potrzebuje dobrego chirurga dziecięcego w Rzeszowie, dziecko ma kulke na górnej powiece, dacie namiary na kogos dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś