Dodaj do ulubionych

chirurg dziecięcy

16.02.06, 12:25
Poszukuję dobrego chirurga dziecięcego w Krakowie. Mam skierowanie od pediatry
i chcę iść państwowo. Proszę o wskazanie jakiegoś dobrego lekarza.
Obserwuj wątek
    • marzek2 Re: chirurg dziecięcy 16.02.06, 13:58
      A co konkretnie trzeba zrobić? Ja na pewno polecam chirurgię dziecięcą w
      szpitalu Żeromskiego w Hucie, byłam tam z synkiem i byłam bardzo zadowolona,
      dobre warunki dla dziecka i dla rodziców.
    • mmie Re: chirurg dziecięcy 16.02.06, 17:13
      Moja córcia ma czerwoną plamkę na dolnej wardze. Pediatra po obejrzeniu
      stwierdził, iż prawdopodobnie jest to zmiana naczyńkowa i dał skierowanie do
      chirurga, aby jeszcze to obejrzał i zdjagnozował, czy coś robić, czy nie. Dodam
      jeszcze, że ta plamka pojawila się u córki po tygodniu od urodzenia. Obecnie nie
      szpeci, ale boję się, żeby się nie powiększała. Pediatra nie był pewien co to jest.
      • marzek2 Re: chirurg dziecięcy 16.02.06, 17:48
        Wiesz co, moja córeczka ma takie znamię - naczyniaka z boku głowy, ma je od
        urodzenia, na razie nic z tym nie robimy, nie powiększa się znacznie.
        Skoro masz skierowanie możesz chyba iść do poradni chirurgicznej przy szpitalu
        Żeromskiego i tam by to oglądnął chirurg. W Instytucie w Prokocimiu pewnie będą
        duże tłumy i wobec okropnej organizacji straciłabyś pewnie pół dnia na tą
        konsultację. Ale wiesz kiedyś czegoś szukałam na ten temat i jest prywatne forum
        poświęcone w całości problemowi naczyniaków. Może tam możesz się dowiedzieć
        czegoś więcej nt plamki Twojej córeczki.
        Poniżej masz link, pozdrawiam, Marzek
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20428
        • marzek2 Link jeszcze raz, bo nie działa 16.02.06, 17:49
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20428
    • mmie Re: chirurg dziecięcy 16.02.06, 20:53
      Bardzo dziękuję
      • estocek Re: chirurg dziecięcy 17.02.06, 11:28
        Polecam dr Łyczakowskiego ktory przez wiele lat pracował w Prokocimiu, przyjmuje
        na Alei pokoju i na Armii Krajowej w Scanmedzie, ze skierowaniem bezpłatnie.
    • celinaw311278 Re: chirurg dziecięcy 16.08.18, 14:46
      Proszę o pomoc , potrzebuje dobrego chirurga dziecięcego w Rzeszowie, dziecko ma kulke na górnej powiece, dacie namiary na kogos dobrego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka