sowa_hu_hu 02.03.06, 11:32 mieszkam na prądnickiej , potrzebuje w miare blisko dobrej siłowni... wczoraj byłam na rusznikarskiej - masakra , sprzęt beznadziejny... mozecie cos polecić!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorfi123 Re: gdzie silownia - , krowodrza,kleparz.... PIL 02.03.06, 18:29 Siłownia jest podobno przy Kościele pw Świętej Królowej Jadwigi na Łokietka, ale nie sprawdzałam osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
kpanda Re: gdzie silownia - , krowodrza,kleparz.... PIL 02.03.06, 19:53 Jest też siłownia i fitness na ul.Konecznego (os.Żabiniec) ale nie korzystałam. Z zewnątrz wygląda całkiem, całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: gdzie silownia - , krowodrza,kleparz.... PIL 02.03.06, 22:38 Euro Fitness Club w podziemiach nowego Herbewa.Chodzimy tam co tydzienna basen z Juleczką.ale oglądałam tez siłownię,saunę i taką fajną maszynę-coś jak rower ale traci siętam w środku celulit i inne badziewia.Sprawdż bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: gdzie silownia - , krowodrza,kleparz.... PIL 03.03.06, 10:19 Herbewo polecam... (to przy alejach i kleparzu) Majastrone internetowa ze wszystkimi szczegolami oraz cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: gdzie silownia - , krowodrza,kleparz.... PIL 03.03.06, 19:36 w Kościele św. Jadwigi byłam z 8 lat temu. Na tamte czasy było nieźle ale jak jest teraz nie wiem. Euro fitness club w Herbewie polecam ale drogo. Mnie ten klub na Rusznikarskiej tez nie przekonał Odpowiedz Link Zgłoś
kotagus Re: gdzie silownia - , krowodrza,kleparz.... PIL 05.03.06, 18:58 A dlaczego? Jakie masz zastrzeżenia? Byłam na pierwszym fitnessie w zeszły czwartek i do teraz mam zakwasy Co tam jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu rusznikarska 06.03.06, 09:22 widziałas tam siłownie??? to jest jakas masakra... zero sprzętu a karnet miesięczny 60zł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu byłan na radzikowskiego 06.03.06, 09:23 troche daleko , trzeba autobusem jechac... ale super jest! sprzętu duzo i jest rewelacyjny! bardzo miła włascicielka , wszystko pokazała jak ćwiczyć! miła atmosfera... mają tez od niedawna fitness... polecam!!! w herbewie jak dla mnie za drogo!!! 80zł za 8 wejśc na miesiąc.na radzikowskiego płace 60zł i mam nieograniczoną ilośc wejśc na siłwonie w miesiącu... Odpowiedz Link Zgłoś
casual Re: gdzie silownia - , krowodrza,kleparz.... PIL 05.03.06, 10:49 www.zum-fitness.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pysiorek Do Sowa_hu_hu 06.03.06, 19:39 Proszę,napisz gdzie dokładnie na Radzikowskiego jest ta siłownia i może jakis telefon? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Do Sowa_hu_hu 06.03.06, 21:21 na radzikowskiego 29 (koło komisariatu policji) tel do Pani Sylwi 508 030 195 naprawde jest fajnie! własnie wróciłam uffff Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Radzi 09.03.06, 03:30 no........na radzikowskiego też chodze i jest bosko! Duzo fajnego sprzętu dla kobiet - jest co robić - godzina mija bardzo szybko Odpowiedz Link Zgłoś