elik_78 23.03.06, 17:22 witam. Mam pytanie ktory neurochirurg przyjmujacy w szpitalu dzieciecym w krakowie na Wielickiej jest godny polecenia dla polrocznego dziecka poradzcie. prosze bo zalezy mi na dobrej diagnozie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: dobry neurochirurg 23.03.06, 21:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=35120346&a=35120346 Odpowiedz Link Zgłoś
ella53 Re: dobry neurochirurg 23.03.06, 23:04 Oczywiścia moderator ma rację wskazując na wątek regionalny, ale powiedzmy sobie szczerze - na forum jest zakładanych tyle innych, nie zawsze mądrych wątków, że można sobie było darować. Domyślam się, że jest pytanie dla Ciebie bardzo ważne. Odpowiem trochę nie na temat, ale może uda się pomóc - znam świetnego neurochirurga, ale w Kielcach. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz na priv. Jeśli nie on, to zapytam, czy jako lekarz zna może kogoś po fachu w Krakowie. Dobrych neurochirurgów jest w naszym kraju niewielu i raczej się znają. Odpowiedz Link Zgłoś