akinlley 28.01.03, 15:51 Czy mieliscie kiedys problemy z plotką? Może ktos was pomówił i to zmieniło wasze życie? Przecież nie tylko sławni i bogaci sa oplotkowywani... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aron Re: PLOTKA IP: *.crowley.pl 24.02.03, 15:12 akinlley napisała: > Czy mieliscie kiedys problemy z plotką? Może ktos was pomówił i to zmieniło > wasze życie? Przecież nie tylko sławni i bogaci sa oplotkowywani... Ja miałem taki problem. Kiedyś ktoś rozpuścił plotke że jestem największym pojebem w dąbrowie... Ile miałem potem z tym zwiazanych zabawnych i mniej zabawnych sytuacji... Naszczęście się wyjaśniło w końcu że to chodzi o Arniego a nie o mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
arniee Re: PLOTKA 24.02.03, 21:43 Gość portalu: Aron napisał(a): > > Ja miałem taki problem. Kiedyś ktoś rozpuścił plotke że jestem największym > pojebem w dąbrowie... Ile miałem potem z tym zwiazanych zabawnych i mniej > zabawnych sytuacji... Naszczęście się wyjaśniło w końcu że to chodzi o Arniego > a nie o mnie! Rozumiem Aronku, że to jest twoja riposta na moje zaczepki. Brawo doprawdy nie spodziewałem się po Tobie tak wyszykanego poczucia humoru. Widzę, że Twoja dłuższ niobecność na tym forum została dobrze spożytkowana. Tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś