Dodaj do ulubionych

Kraków - park wodny. Czy chodzicie tam z maluchami

02.07.06, 19:08
jak w temacie - chodzicie może tam z Maluszkami?? różne opinie są na ten
temat. A tam działa nauka pływania dla niemowląt. To jak to jest??
Obserwuj wątek
    • weronka77 Re: Kraków - park wodny. Czy chodzicie tam z malu 06.07.06, 23:14
      Jak widzę te autokary z ukraińcami to niedobrze się robi.Mimo że aktualnie
      mieszkam prawie naprzeciwko,unikam jak ognia..
      • kasia1302 Re: Kraków - park wodny. Czy chodzicie tam z malu 07.07.06, 08:13
        Straszne to co piszesz. Jeśli już to z Ukraińcami. A gdyby były to autokary z
        ludźmi z Koziej Wólki to już nie jest Ci niedobrze? Unikaj jak ognia, Twoja
        sprawa, ale błagam nie wychowuj dzieci w duchu takiej potwornej homofobii.
        • mik04 Re: Kraków - park wodny. Czy chodzicie tam z malu 07.07.06, 09:55
          Hahahahaha a Ty chyba nie wiesz co to homofobia ROTFL

A w temacie: ja nie chodze tam z synem ale znajomi chodzą i są zadowoleni. Jest
          tam oswajanie dzieci z wodą - bo tak sie to nazywa. Niemowlęta nie uczą sie
          pływać - niemowlęta oswajają się z wodą wink
          • kasia1302 Re: Kraków - park wodny. Czy chodzicie tam z malu 07.07.06, 10:19
            Masz rację. Przepraszam za pomyłkę, nie zauważyłam. Powinno być ksenofobia.
            • mik04 :D 07.07.06, 10:34
              A to tak - zgadzam się.
        • weronka77 Re: Kraków - park wodny. Czy chodzicie tam z malu 07.07.06, 18:50
          Wszystko jedno-Ukraińcy,Pcim,Kozia Wólka-ja mam agorafobię i tego typu
          towarzystwo nie jest w moim guście.Na zajęcia chodziliśmy do Herbewa(szkoła
          pływania Best)a teraz jeżdzimy do Piekar albo częściej do Hotelu Orient gdzie
          jest wspaniały,przeszklony basen.
          • jaka4 Re: Kraków - park wodny. Czy chodzicie tam z malu 08.07.06, 10:44
            Ja chodzilam do parku i bylo ok.
            Dzieci mają zajęcia w osobnym basenie z podgrzewaną wodą.
            Po zmianie instruktorów zmienilam basen na Szuwarową i tam nabawilam się
            klaustrofobii.
            Zajęcia byly bardzo fajne ale jest zdecydowanie za malo miejsca na cztery osoby
            dorosle i czworo dzieci.
            • mopek1 Re: Kraków - park wodny. Czy chodzicie tam z malu 08.07.06, 13:00
              my nie chodzimy bo niestety jest tam pod względem epidemiologicznym znacznie
              gorzej niz na innych basenach (na inne też raczej nie chodzimy). Park wodny
              jest atrakcją turystyczną, przyjeżdżają tam ludzie nie tylko ze wspomnianej już
              Ukrainy (choć jest ich faktycznie sporo bo to miejsce ma jakieś rekalmy w
              kijowie i nie tylko), ale tez z innych miejsc. Kiszą się dzień lub dwa w
              autokarza, a potem do wody...
              Ponad to mój ginek zdecydowanie odradza to miejsce, twierdzi, że 60% infekcji
              jakie leczy jest z parku wodnego sad
              • weronka77 Re: Kraków - park wodny. Czy chodzicie tam z malu 08.07.06, 14:18
                Coś w tym musi byc Mopku ponieważ mój ginek podziela zdanie Twojego.Na dokładkę
                dermatolog też nie jest do tego miejsca zbyt optymistycznie
                nastawiony.Najlepsze są baseny turbinowe-jedyny czysty i znakoimity jest na
                AE.Pływam w niedzielę o 7 rano...potem już dzikie tłumy-z dziecmi przede
                wszystkim.
                • mamaadama4 Re: do weronki 08.07.06, 19:13
                  Czy na basen AE na wczesne godziny ranne trzeba wykupić karnet? Jeżeli tak to
                  gdzie? I czy w wakacje też jest czynny?
                  • weronka77 Re: do weronki 09.07.06, 00:00
                    Nie ma karnetów.Płacisz 10zł za 45min i wchodzisz.Niestety nigdy nie wiadomo
                    kiedy jest najwięcej osób.Ale w niedzielę o 10 już robi się tłoczno.W wakacje z
                    tego co pamiętam w lipcu było nieczynne-ale zadzwonię do męża i zapytam.On
                    pływa codziennie a ja teraz w Białowieżywink
                    • mamaadama4 Re: do weronki 09.07.06, 19:03
                      Dzięki. Mnie własnie interesują godziny jak najwczesniejsze - własnie 7.00.
                      Kiedyś chodziłam w sobotę na 6.00 na basen wojskowy na Rakowickiej i ta pora
                      jest najlepsza.
    • rutka29 Re: Kraków - park wodny. Czy chodzicie tam z malu 27.07.06, 10:27
      Ja chodzę ze swoją małą i jest super. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka