annhe 03.08.06, 12:19 Mamusie z Nowego Sącza nawiążmy kontakt. Czekam na Wasze maile na adres gazety. Serdecznie pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorupeczka77 Re: Nowy Sącz 07.08.06, 08:47 Mam 7 miesięcznego synka - urwisa. Zaczął raczkować i wstawać miesiąc temu, do tego jest strasznie ruchliwy, wszędzie go pełno. Współczuję mojej teściowej, że musi go pilnować, kiedy my jesteśmy w pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
agus442 Re: Nowy Sącz 21.08.06, 12:26 Jestem z Nowego Sącza i dzidziusia spodziewam sie za tydzien 3majcie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.s Re: Nowy Sącz 21.08.06, 16:24 Witam. Mój synek ma 17 dni. Dopiero się ucze jak być dobrą mamą i wszystko jest dla mnie nowe. Czasem boje się że nie dam sobie rady ale wystarczy że spojrze na tego małego terroryste i od razu wiem że zrobie dla niego wszystko... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
justa-sz Re: Nowy Sącz 26.10.06, 18:55 Dziewczyny zapraszam na forum Nowy Sącz do wątku o mamach i męzatkach z Nowego Sącza Pozdrawiam Justyna mama dwumiesiecznego Antka Odpowiedz Link Zgłoś