Gość: promyczek IP: *.* 18.04.02, 14:46 PRZYSZLE MAMUSIE ZTARNOWA I OKOLIC -ODEZWIJCIE SIE!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mocar Re: TARNOW IP: *.* 23.04.02, 04:10 Ja tez jestem z Tarnowa,tylko niestety nie mieszkam juz w nim,ale bardzo tesknie i jestem juz mama w dodatkublizniakow.Moze byc?Pozdrawiam-Joaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: TARNOW IP: *.* 25.04.02, 15:17 dzieki wielkie za jakikolwiek odzew !!!!!!!!!!!!powodzenia z blizniakami .POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GosiaA Re: TARNOW IP: *.* 26.04.02, 22:35 Hejwprawdzie nie jestem "przyszłą mamą" ale mamą już 8 miesięczngo bobaska.Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaT Re: TARNOW IP: *.* 07.05.02, 21:21 ja jeszcze inny zestaw- mam juz 2,5 letniego syka a kolejne "mlode" bedzie w listopadzie- oczywiscie jestesmy z tarnowa!!PozdrawiamAgaT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: TARNOW IP: *.* 15.05.02, 10:00 Mieszkam między Tarnowem a Krakowem , jestem mamą 2,5 letniego Adasia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrynia Re: TARNOW-do Oki IP: *.* 15.05.02, 10:43 Ja też mieszkam między Tarnowem a Krakowem a konkretnie w Brzesku a Ty? Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: TARNOW-do Oki IP: *.* 15.05.02, 14:52 Często wpadam do Brzeska na hot- dogi w Frazesie , a mieszkam w Kłaju . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paloma Re: TARNOW IP: *.* 08.06.02, 00:24 Właśnie odkryłam Was Tarnowiczki! super, zwłaszcza, ze obchodzone są Dni Tarnowa z tej okazji spedziłam dzisiejszy dzień z córeczką na jarmarku galicyjskim. Ale najbardziej zachwycona była z przejażdżki bryczką Wybieracie się jutro, lub w niedzielę?Pozdrawiam serdecznie,Ania i Nataszka (21 miesięcy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GosiaA Re: TARNOW IP: *.* 08.06.02, 21:36 Aniu ja niestety dzisiaj i jutro będę na uczelni. A szkoda bo to świetna okazja żeby się spotkać i poznać.Pozdrawiam Gosia i 9 msc Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paloma Re: TARNOW IP: *.* 09.06.02, 23:04 Witaj Gosiu,Ostatecznie niedziele i ja spędziłam poza tarnowskim rynkiem. W Nowym Wiśniczu odbywała się coroczna aukcja w tamtejszym Liceum Plastycznym i właśnie tam się wybrałyśmy. A poza tym chciałam Cię zapytać gdzie studiujesz, bo ja od września zaczynam nowe studia w Krakowie. Cały czas się zastanawiam czy nie wybrać dziennych (tańsze). W każdym razie będę na takie zdawać, a jak się dostanę to w tedy zdecyduję. Pozdrawiam serdecznie,Ania i Nuteczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GosiaA Re: TARNOW IP: *.* 10.06.02, 00:19 Aniu ja we wrześniu bronie prace licencjacką w MWSE w Tarnowie i zamierzam nadal tutaj kontynuować naukę - na zaocznych oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paloma Re: TARNOW IP: *.* 10.06.02, 11:38 Gosiu, życzę powodzenia w pisaniu pracy! Ja naszczęście mam to za sobą. Od niedawna (10 maja) mogę się już tytułować panią licencjat Jak każdy egzamin bisz się "przed", a "po" okazuje się że nie warto było tak panikować. Dziewczyny chodzicie czasem do Chatki Puchatka? Nie wiecie czy jest nadal otwarta, bo wiem że rok temu w okolicy maja zamykali. MOże dziś się wybiorę sprawdzić. Gdyby była otwarta to świetne miejsce na spotkanie dla naszych maluchów. Odezwę się jak sprawdzę))Pa, Ania i Nuteczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GosiaA Re: TARNOW IP: *.* 10.06.02, 19:36 Aniu a gdzie jest ta Chatka Puchatka? przyznam się że pierwszy raz o tym słyszę - pewnie dlatego że jestem "początkującą" mamusią mój synek ma 9 miesięcy.Czy to może jest ten dom zabwa za parkiem?Aniu napisz mi co tam jest w tej "Chatce" i czy 9 miesięczne dziecko nie jest za małe na zabawe w "Chatce Puchatka"? Za to ja wybieram się z moim maluszkiem na basen, juz się zaopatrzyłam w specjalne Pampersy Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta_ Re: TARNOW IP: *.* 10.06.02, 08:32 Ja tez z Tarnowa!Choc juz w Tarnowie nie mieszkam to i tak to miasto ma szczegolne miejsce w moim sercu!Mam 7 miesieczna coreczke Ole, a w Tarnowie prawdopodobnie zawitamy w sierpniu na wakacjach u babci!Serdecznie pozdrawiam! Aneta mama Oli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GosiaA Re: TARNOW - poszukuje kremu Pulanna IP: *.* 10.06.02, 19:44 Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę!Przeczytałam na forum Mama cud w wątku "Krem do reanimacji biustu" o super kremie ujędrniająco-powiększającym PULANNA "BREAST CREAM" i żelu do pielęgnacji biustu, tej samej firmy, "BUST NUTRITION Gel" - żel wspomagający działanie kremu.Niestety u nas w Tarnowie nigdzie się nie spotkałam z tymi kosmetykami. Jeżeli któraś z Was wie gdzie to można kupić, proszę dajcie znać!Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paloma Re: TARNOW - poszukuje kremu Pulanna IP: *.* 10.06.02, 22:00 kremu też nie znalazłam, ale możesz z pewnością zamówić w jakimś lepszym sklepie. A co do Chatki to jeszcze nie sprawdziłam czy nadal jest otwarta... co to takiego ta Chatka? Przy Kościele Misjonarzy na ul. Krakowskiej, jest specjalnie wyposażona sala do zabaw dla dzieci. Są zabawki, domki dla lalek, samochody, koniki, wielkie miśki itp. Można rysować, bawić się plasteliną... klocki, suchy basen ze zjeżdżalnią, namiot udający domek. Idea to zabawa w grupie przy obecności opiekunów. Dzieciaki same się bawią a my (czytaj babcie, bo tylko one przychodzą!) sobie rozmawiamy. Jest też psycholog, którą można poprosić o radę. Otwarte jest od poniedziałku do piątku, od 9.00 do 13.00. Dodatkowo są zajęcia z rytmiki i plastyki (te są płatne, ale sama Chatka jest za darmo. Skrzyneczka na drobiazgi wisi na drzwiach). Ja zaczęłam chodzić z Nataszką gdy miała 7 miesięcy i nadal uwielbia tam chodzić. Zwłaszcza to dobra alternatywa gdy jest zimno i pada deszcz. Serdecznie polecam!A gdzie chodzisz na basen? Może się kiedyś wybierzemy razem? Teraz mam całe dnie wolne.Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GosiaA Re: TARNOW - do Ani IP: *.* 12.06.02, 20:58 Aniu wybieram się jutro rano tj. 13.06. do Chatki Puchatka.Może się tam spotkamy? Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paloma Re: TARNOW - do GOSI! IP: *.* 12.06.02, 21:14 Gosiu,Niestety tak jak przypuszczałam Chatka jest już ZAMKNIĘTA!!! Była czynna jedynie do 25 maja! Panie prowadzące powiedziały mi, że nikt nie przychodzi gdy jest ciepło dlatego zamykają na okres wakacji!Ale głowa do góry, ta piękna pogoda nam tylko sprzyja. Chodźmy więc na spacerek? Niestety jutro nie mogę, ale co powiesz na piątek? Hmm, chyba że jutro ale około 15-16? Pisz na priva. POzdrawiam serdecznie,Aniaps. Może i inne Tarnowianki chciałyby się wybrać z nami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GosiaA Re: TARNOW - do GOSI! IP: *.* 13.06.02, 21:24 Aniu na szczęscie przed wyjściem do "Chatki..." przeczytałam Twoją wiadomość, że jest już zamknięta.Narazie się nie umawiam na spacerek bo pt, sob i nd zarezerwowałam sobie na naukę, ale po weekendzie skontaktuje się z Tobą.Pozdrawiam Ciebie i córeczkę.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paloma Re: TARNOW IP: *.* 21.06.02, 11:05 Dzieczyny jedziecie na zjazd do Krakowa 29 czerwca? Jesli tak to moze umowimy sie i pojedziemy razem?Pozdrawiam gorąco.....choć może przy tej temperaturzeAnia i Nataszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paloma Re: TARNOW IP: *.* 27.07.02, 22:08 Hej, jak tam Tarnowianki na wakacjach?Ja baluje juz praktycznie do maja...gdy tylko obronilam prace)))Ale na prawdziwych wakacjach jestesmy od tygodnia.....Coreczka zostala z rodzicami.....i hm, Grzesiek wlasnie zachorowal, wiec i tak bawie sie w opiekunke. ale sloneczko dopisujePozdrawiam was serdecznie))MILYCH WAKACJI!Aniaps. przepraszam za brak polskich liter Odpowiedz Link Zgłoś