crux_l-c 02.12.06, 14:56 Pozdrowienia z Lublińca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azbesto Re: Pozdro z Lublińca:) 06.12.06, 12:09 A w dupe się pocałuj. Nie chcemu cię tu ! Odpowiedz Link Zgłoś
mussou Re: Pozdro z Lublińca:) 07.02.07, 13:20 azbesto napisał: > A w dupe się pocałuj. Nie chcemu cię tu ! Z całym szacunkiem dla dorobku naukowego Kolegi. Jak to zrobić żeby się w dupę pocałować? Ugryźć to swoją dupę można. Wystarczy wyjąć sztuczną szczękę i dupę kłapnać. Ale pocałować? Może Kolega prowadził jakieś badania naukowe w tej dziedzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
azbesto Re: Pozdro z Lublińca:) 13.02.07, 06:39 A owszem owszem. Jestem autorem trzech rozpraw naukowych na ten temat. Powyższy problem również wnikliwie przeanalizowałem w rozdziale XII mojej ostatniej ksiązki. I zapewniam z całą odpowiedzialnością, pocałowanie się samemu w dupę jest mozliwe ! Odpowiedz Link Zgłoś
mussou Re: Pozdro 14.02.07, 14:58 No, może po grze wstępnej, kiedy nastąpi szał ciał a jej dupa bedzie moja(ą)- drobna różnica w ogonku...hehe... www.trojmiasto.pl/kartki/walentynki/img/przystoliku.gif Lubie takie razważania naukowe, Kolego Azbesto. Ostatnio Admin zamknął naszą palestrę w Szprotawie, ciekawe, czy rektor Sasiad _z gorlic nam pozwoli snuć rozważania naukowe w murach szacownego Biecza. To Twoje rodzinne strony? Odpowiedz Link Zgłoś
azbesto Re: Pozdro 19.02.07, 14:41 A owszem. Biecz to miasto bliskie miejscu mego urodzenia, przez łąki i pola będzie dwunastą część dnia drogi jadąc wołami. Myślę że tutaj nie będzieli mieli problemów z kneblowaniem ust poprzez zakłamanych adminów, tak jak miało to miejsce w szacownym grodzie, Szprotawą zwanym. Odpowiedz Link Zgłoś
mussou Re: Pozdro 20.02.07, 19:27 dwunastą część dnia drogi jadąc wołami? cholerny wół do przeróbki, czyli w skrócie CHWDP Odpowiedz Link Zgłoś
azbesto Re: Pozdro 21.02.07, 06:48 Woły są podstawowoą formą transportu w tych okolicach A z tym chwdp, byłbym ostrozny... Woły się o to nie obrażą, ale inni mogą ... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
o43 Re: Pozdro 21.02.07, 09:01 A Ty ciągle o jednym. A popiołem głowę sypać za te grzeszne myśli. Myślałem o wole, tym cholernym (CH) wole (W) do przerobki (DP) Odpowiedz Link Zgłoś
mussou Re: Pozdro 21.02.07, 13:55 Prawidłowo rozszyfrował agent 043. Opuszczam wątet ten, bo jeszcze inni pomyślą , że reklamuję Lubliniec. Mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze na jakimś naukowym seminarium i wtedy wymienimy naukowe poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś