Gość: Zosia IP: *.* 20.02.03, 11:38 Witam!Wiem, ze ten temat byl juz z pewnoscia poruszany, ale ostatnio zlikwidowano kilka sklepow (i pewnie sie pojawily nowe), wiec moze macie jakies aktualne informacje. Bede wdzieczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basiulaz Re: Sklepy ciazowe w Krakowie IP: *.* 20.02.03, 16:23 Super sklep powinien być na ul.Kalwaryjskiej PRENATAL gdzieś tak w połowie po prawej stronie idąc w kierunku matecznego.Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dargun Re: Sklepy ciazowe w Krakowie IP: *.* 20.02.03, 21:34 witam!sklep na kalwaryjsiej jest na pewno , niedawno kupowałam tam 2 pary spodni - sztruksy , super sie noszą! wybór duży , sztruksowe spodnie , spódnice , sukienki , nawet jeansy widziałam i takie cienkie materialne spodnie tez widziałam.... wybór niby duży ale to raczej ciuchy na codzień... ja wybieram sie za tydz. na ślub i nie mam co na siebie włozyć.... wybieram sie na kalwaryjską ale wątpie ze coś tam znajde....pozdrawiampatps. mało tych sklepów z ciuchami dla mam ciazowych Odpowiedz Link Zgłoś