anjak27 24.01.07, 10:45 Wychodzicie dziś na spacer? Jak się jeździ wózkiem po takim śniegu, bo ja nie mam jeszcze doświadczenia. Pozdrawiam wszystkie mamy z Nowej Huty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_ch Re: Dzisiejszy spacer 24.01.07, 10:48 to zalezy jaki masz wozek ! jesli na duzych kolach to przejedziesz bez problemu w zeszlym roku jezdzilam Mutsy po najwieszych sniegach i szedl jak czolg w tym roku mamy teutonie tez na duzych kolach i ze sniegiem radzi sobie bez problemu ! Odpowiedz Link Zgłoś
agiq Re: Dzisiejszy spacer 24.01.07, 14:31 a ja nie idę dzis na spacer mimo wózka z duzymi kołami....boli mnie gardło, glowa i żołądek...już sama niewiem co mi jest, a dziewczynami trzeba się zajmować jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
pmierzow Re: Dzisiejszy spacer 24.01.07, 17:41 Ja w taka pogode sie poddaje (Maly spi na spacerze ponad 3 godziny, nie dam rady, nie jestem Eskimosem)i weranduje, Maly przespal 3 godziny na balkonie a Mama sprzatnela mieszkanie... taki jest moj plan na cale mrozy. Odpowiedz Link Zgłoś