Dodaj do ulubionych

POMOCY. Szukam Dobrego perdiatry w Krakowie

26.02.07, 12:42
Szukam Dobrego perdiatry w Krakowie ktory przyjedzie do domu. Prosze
piszcie do mnie jak najszybciej.
Obserwuj wątek
    • mamaadasiam Re: POMOCY. Szukam Dobrego perdiatry w Krakowie 26.02.07, 13:02
      A musi koniecznie przyjechać do domu?
      Ja nie wiem czy moja lekarka przyjedzie, ale wiem, że jest dobry specjalistą.
      Pracuje w Narutowiczu, ale też przyjmuje prywatnie w gabinecie.
      Dr Grażyna Gabor nr tel wysyłam Ci na pocztę gazetową.
      Jak coś poważnego się dzieje to też przyjmie poza godzinami ustalonymi w przychodni.
      • bunny.tsukino Re: POMOCY. Szukam Dobrego perdiatry w Krakowie 26.02.07, 13:39
        Proszę.
        mikania.fm.interia.pl/
        Bardzo rozsądny facet, wizyta nie kosztuje majątek koło 80 zł. Gdyby nie on nie
        wiem, czy syn byłby dziś ze mną.
    • ewa1008 Re: POMOCY. Szukam Dobrego perdiatry w Krakowie 28.02.07, 14:22
      Hej, mam świetnego pediatrę. Dzieci mają 4 i 2,5 ,chodzą do przedszkola i do
      tej pory nie przepisał nam antybiotyku. Zawsze dobiera tak leki, ze dzieci
      szybko kończą chorobę. Wizyta kosztuje 50 zł, w domu 70 zł. Można przyjechać do
      niego do domu lub na dyżur w szpitalu.
      Jeśli chcesz podam CI dane na priva.
      • marzek2 Do Ewa 1008 28.02.07, 14:35
        A czy ten Pan doktro przyjeżdża do domu? Jeśli tak, poproszę o namiary na priv
        gazetowy.
        • anisia111 Re: Do Ewa 1008 01.03.07, 13:52
          czy mogłabyś przesłać mi też namiar aneta000@onet.poczta.pl
      • caixa Re: POMOCY. Szukam Dobrego perdiatry w Krakowie 28.02.07, 14:48
        ewa1008, ja tez poproszę o namiary na tego lekarza, jaką ma specjalizację?
        pozdrawiam i dizękuję
        • agniecha78 Re: POMOCY. Szukam Dobrego perdiatry w Krakowie 28.02.07, 15:18
          rowniez prosze o adres tego lekarza icos wiecej o nimwink gdzie pracuje ,
          przyjmuje.....agniecha78@gazeta.pl
          • malgosiw Re: POMOCY. Szukam Dobrego perdiatry w Krakowie 28.02.07, 16:32
            jeżeli jeszcze znajdziesz chwilę na wysłanie maila do mnie, to ja również
            poproszę o informację o tym lekarzu - na maila gazetowego, dziękuję smile
      • sylwia8304 Re: POMOCY. Szukam Dobrego perdiatry w Krakowie 05.03.07, 19:25
        Prosze o te dane sylwia8304@gazeta.pl
      • agapika Re: POMOCY. Szukam Dobrego perdiatry w Krakowie 06.03.07, 14:16
        cCześć, ciagle poszukuję lekarza który od razu nie przepisywałby antybiotyków.
        Wiec jeśli możesz to prześlij mi dane na adres; agapiotrow@tlen.pl Z góry dieki
    • omamamia1 Re: POMOCY. Szukam Dobrego perdiatry w Krakowie 28.02.07, 18:08
      A czy można ujawnić personalia tego lekarza czy to tajemnica?
    • sylweno Re: POMOCY. Szukam Dobrego perdiatry w Krakowie 28.02.07, 18:12
      dr Piątkiewicz Faryna 601 408 858
    • martamaria10 Re: POMOCY. Szukam Dobrego perdiatry w Krakowie 01.03.07, 14:50
      Polecam dr Kowalczyk-Gajek! Bardzo serdeczna, miła dla dzieci i z ogromną
      wiedzą.

pediatria.com.pl/
      Chyba każda mama z Bieżanowa, a jest pediatrą ok. 2/3 dzieci z tego rejonu, to
      potwierdzi.

Marta

Marta

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka