Dodaj do ulubionych

Midsommar w IKEA

12.06.03, 15:28
najkrotsza noc w roku i wyprzedaz a raczej mnostwo promocji w moim ulubionym
sklepie.dnia 20 czerwca od 11 do 23 ,ja na pewno wybiore sie z Kubeczkiem,bo
jest kilka rzeczy,ktore chcialabym kupicsmile.czy ktos planuje wypad do ikea?smile
iza
Obserwuj wątek
    • mamaolenka Re: Midsommar w IKEA 12.06.03, 23:48
      Ja wybiore się na pewno i prawdopodobnie spędzę tam wiele
      godzin cztując na kolejne przeceny. Na szczęście IKEA to
      również ulubiony sklep mojej Zuzanki i ona mogła by chyba
      w nim zamieszkać...Miło by było spotkać się z
      Wami...Pozdrawiam - Alex.
      • iberka Re: Midsommar w IKEA 13.06.03, 09:16
        nie wiem ile ma twoja Zuzia latek ale Kubek ma 19 mcy i lubi IKEAsmile.mozna sie
        pobawic,poszalec,porysowac,podotykac,poskakacw basenie z pileczkamismile.No a
        tgo 20 czerwca beda tez teatrzyki dla dzieciakow,konkursy i rozne atrakcje:-
        ).Oczywiscie bardzo chetnie spedzimy polowanie w IKEA w waszym towarzystwie:-
        ).Zaczyna sie od 11 wyprzedaza"dziur na ksiazki"smile.a wy o ktorej planujecie
        pojechac?daleko od Ikea mieszkacie?
        iza
    • asia-m Re: Midsommar w IKEA 13.06.03, 09:27
      Cześć a może i ja bym się z wami wybrała tak dla towarzystwa. Może wkońcu się
      poznamu Iza. Pozdrawiam gorąco.
      • iberka Re: Midsommar w IKEA 13.06.03, 11:08
        Asiusmile bedzie nam bardzo milosmile jesli Ty i twoje dziewczynki wybierzeie sie z
        namismile.Wlasnie dzwonilam do IKEA zeby spytac co tez bedzie na tej wyprzedazy
        ale to sa niespodzianki i nikt mi nic nie powie,hihi.zatem moze ktoras z was
        wie co to sa"mrowki dla dzieci"smile.
        iza
        • majah76 Re: Midsommar w IKEA 13.06.03, 12:31
          Ja nie wiem co to są "mrówki dla dzieci", ale najprawdopodobniej też będziemy
          (tzn ja i Ola). Do tej pory zawsze w tym czasie wyjeżdżałam z Krakowa... I
          będziemy tam pierwszy raz na Midsommar. Iza, możesz mi powiedzieć, co to są za
          teatrzyki i czy faktycznie dwulatek może się wtedy dobrze bawić i nie nudzić?
          Ja bardzo lubię IKEA, choć ostatnio nie mam kompletnie czasu na odwiedzanie
          sklepu... Byłyśmy na chwilę w dzień dziecka, ale było tak dużo dzieci, że nia
          dało się "przecisnąć" niemal... A w piłeczkach (akurat wtedy) były same starsze
          dziecciaki, które praly się tymi piłeczkami i Olka nawet tam nie wchodzila... :
          ( Taki tlum był. To pewnie teraz też tak może być, nie? Ty byłaś już na takiej
          imprezie? To napisz mi jak to jest... Choć pewnie Kubełek rok temu jeszcze nie
          wiedział co się dzieje wink)))

O ile znów nie wyjadę już za tydzień, to będziemy. Fajnie by było wreszcie się
          spotkać. I poznać was i wasze dzieciaczki.

Majka i Ola
          • iberka Re: Midsommar w IKEA 13.06.03, 13:32
            tak,rok temu to kubeczek nie wiedzial co jest grane ani nie siedzial w basenie
            z pileczkamismile.wiem,ze takie masowe imprezy sa huczne i jest duzo dzieci ale
            tutaj plusem jest dzien,bo 20 czerwiec to jest piatek czyli dzien kiedy
            wiekszosc ludzi pracuje a dzieci jeszcze sa w szkole....zakondczenia roku etc
            etcsmile wiec licze,ze nie bedzie "ciasno"smile
            iza
    • iberka Zostawiam namiary na siebie:-) 13.06.03, 15:50
      poniewaz od dzis mam urlop i nie bede miec dostepu do sieci przez ponad tydzien
      to zostawiam tutaj swoj numer telefonu zebysmy mogly sie umowic na ta wyprzedaz
      i moze jakies spacerki,bo ja caly tydzien jestem w Krakowie wolnasmile
      a zatem 0600-474-858
      i do zobaczenia
      iza&Cubesmile
    • iberka Re: Midsommar w IKEA 23.06.03, 13:12
      no i co?ktos byl?bo jakos tak cicho a na poczatku tlum chcial iscsmile
      iza
      • majah76 Re: Midsommar w IKEA 24.06.03, 03:51
        Ja byłam, ale na chwilkę tylko... wink Przyjechała do mnie dawna przyjaciólka ze
        studiów na długi weekend, to już się nie umawiałam, bo nie wiedziałam gdzie
        będę. Moze się widziałyśmy?? Ola była w złym humorku i śpiąca... Ostatnio nie
        przewidzę, czy akurat danego dnia będzie spać sad czy nie. Zamiast piłeczek
        wolała malowanie kredą po tablicy... smile)) A ja zajęta rozmową i pilnowaniem
        małej, nawet nie słyszałam tych promocji... I w sumie kupiłam tylko kredę i
        nożyczki dla Oli smile))))

Pozdrawiam,
        Majka

PS. Nożyczki są suuuper (Ola sobie świetnie radzi wink))
        • iberka Re: Midsommar w IKEA 24.06.03, 09:36
          czescsmile
          ja dojechalam przed 13 i wtedy przy tablicy byla jakas dziewczynka z jakims
          drugim dzieckiemsmile.oboje zajeci rysowaniem,moze to akurat byla Oleńka?smile
          iza
          • majah76 Re: Midsommar w IKEA 25.06.03, 13:39
            napisałam ci na priva smile
            Majka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka