iberka 12.06.03, 15:28 najkrotsza noc w roku i wyprzedaz a raczej mnostwo promocji w moim ulubionym sklepie.dnia 20 czerwca od 11 do 23 ,ja na pewno wybiore sie z Kubeczkiem,bo jest kilka rzeczy,ktore chcialabym kupic.czy ktos planuje wypad do ikea? iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaolenka Re: Midsommar w IKEA 12.06.03, 23:48 Ja wybiore się na pewno i prawdopodobnie spędzę tam wiele godzin cztując na kolejne przeceny. Na szczęście IKEA to również ulubiony sklep mojej Zuzanki i ona mogła by chyba w nim zamieszkać...Miło by było spotkać się z Wami...Pozdrawiam - Alex. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Midsommar w IKEA 13.06.03, 09:16 nie wiem ile ma twoja Zuzia latek ale Kubek ma 19 mcy i lubi IKEA.mozna sie pobawic,poszalec,porysowac,podotykac,poskakacw basenie z pileczkami.No a tgo 20 czerwca beda tez teatrzyki dla dzieciakow,konkursy i rozne atrakcje:- ).Oczywiscie bardzo chetnie spedzimy polowanie w IKEA w waszym towarzystwie:- ).Zaczyna sie od 11 wyprzedaza"dziur na ksiazki".a wy o ktorej planujecie pojechac?daleko od Ikea mieszkacie? iza Odpowiedz Link Zgłoś
asia-m Re: Midsommar w IKEA 13.06.03, 09:27 Cześć a może i ja bym się z wami wybrała tak dla towarzystwa. Może wkońcu się poznamu Iza. Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Midsommar w IKEA 13.06.03, 11:08 Asiu bedzie nam bardzo milo jesli Ty i twoje dziewczynki wybierzeie sie z nami.Wlasnie dzwonilam do IKEA zeby spytac co tez bedzie na tej wyprzedazy ale to sa niespodzianki i nikt mi nic nie powie,hihi.zatem moze ktoras z was wie co to sa"mrowki dla dzieci". iza Odpowiedz Link Zgłoś
majah76 Re: Midsommar w IKEA 13.06.03, 12:31 Ja nie wiem co to są "mrówki dla dzieci", ale najprawdopodobniej też będziemy (tzn ja i Ola). Do tej pory zawsze w tym czasie wyjeżdżałam z Krakowa... I będziemy tam pierwszy raz na Midsommar. Iza, możesz mi powiedzieć, co to są za teatrzyki i czy faktycznie dwulatek może się wtedy dobrze bawić i nie nudzić? Ja bardzo lubię IKEA, choć ostatnio nie mam kompletnie czasu na odwiedzanie sklepu... Byłyśmy na chwilę w dzień dziecka, ale było tak dużo dzieci, że nia dało się "przecisnąć" niemal... A w piłeczkach (akurat wtedy) były same starsze dziecciaki, które praly się tymi piłeczkami i Olka nawet tam nie wchodzila... : ( Taki tlum był. To pewnie teraz też tak może być, nie? Ty byłaś już na takiej imprezie? To napisz mi jak to jest... Choć pewnie Kubełek rok temu jeszcze nie wiedział co się dzieje ))) O ile znów nie wyjadę już za tydzień, to będziemy. Fajnie by było wreszcie się spotkać. I poznać was i wasze dzieciaczki. Majka i Ola Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Midsommar w IKEA 13.06.03, 13:32 tak,rok temu to kubeczek nie wiedzial co jest grane ani nie siedzial w basenie z pileczkami.wiem,ze takie masowe imprezy sa huczne i jest duzo dzieci ale tutaj plusem jest dzien,bo 20 czerwiec to jest piatek czyli dzien kiedy wiekszosc ludzi pracuje a dzieci jeszcze sa w szkole....zakondczenia roku etc etc wiec licze,ze nie bedzie "ciasno" iza Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Zostawiam namiary na siebie:-) 13.06.03, 15:50 poniewaz od dzis mam urlop i nie bede miec dostepu do sieci przez ponad tydzien to zostawiam tutaj swoj numer telefonu zebysmy mogly sie umowic na ta wyprzedaz i moze jakies spacerki,bo ja caly tydzien jestem w Krakowie wolna a zatem 0600-474-858 i do zobaczenia iza&Cube Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Midsommar w IKEA 23.06.03, 13:12 no i co?ktos byl?bo jakos tak cicho a na poczatku tlum chcial isc iza Odpowiedz Link Zgłoś
majah76 Re: Midsommar w IKEA 24.06.03, 03:51 Ja byłam, ale na chwilkę tylko... Przyjechała do mnie dawna przyjaciólka ze studiów na długi weekend, to już się nie umawiałam, bo nie wiedziałam gdzie będę. Moze się widziałyśmy?? Ola była w złym humorku i śpiąca... Ostatnio nie przewidzę, czy akurat danego dnia będzie spać czy nie. Zamiast piłeczek wolała malowanie kredą po tablicy... )) A ja zajęta rozmową i pilnowaniem małej, nawet nie słyszałam tych promocji... I w sumie kupiłam tylko kredę i nożyczki dla Oli )))) Pozdrawiam, Majka PS. Nożyczki są suuuper (Ola sobie świetnie radzi )) Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Midsommar w IKEA 24.06.03, 09:36 czesc ja dojechalam przed 13 i wtedy przy tablicy byla jakas dziewczynka z jakims drugim dzieckiem.oboje zajeci rysowaniem,moze to akurat byla Oleńka? iza Odpowiedz Link Zgłoś