Dodaj do ulubionych

Usg bioderek.

22.02.08, 12:37

Czy ktoś wie gdzie można zrobić takie usg dla niemowląt?
Obdzwonilam juz chyba pół książki telefonicznej i nic sad((
Obserwuj wątek
    • kr_kr Re: Usg bioderek. 22.02.08, 13:19
      Robiliśmy takie USG w rejonie Rydla - od Rydla wjeżdżało się w nowe osiedle pod blok, z drugiej strony wejście i przychodnia.
      Formalny adres to chyba będzie ul.Zaczarowane Koło 5.
      • bomba001 Re: Usg bioderek. 22.02.08, 23:05
        tez polecam dr cyrul. i chyba na zaczarowanym kole: dojazd
        samochodem, krotsze terminy, nie trzeba z dzieckiem po schodach
        latac.
    • weronka77 Diagammed 22.02.08, 13:30
      na WIślnej, wykonuje doktor Cyrulwink Prywatny gabinet ma na
      ul.Zaczarowane Koło 5.
    • agawa56 Re: Usg bioderek. 22.02.08, 21:57
      Diagamed, ul. Wiśla 9, a tam dr. Staszak. Ma fantastyczne podejście
      do maluchów. Byliśmy u niego kilkakrotnie i za każdym razem było
      super.
      • verona15 Re: Usg bioderek. 23.02.08, 10:56
        pani dr Cyrul na Zaczarowanym KOle - super podejście do dzieciaków i przemiła.A przede wszystkim doświadczenie.
    • magdziah Re: Usg bioderek. 24.02.08, 10:37
      A ja muszę Cię tylko przestrzec, przed "nabijaniem w butelkę":
      Ja tez umówiłam sie z moją małą do dr Cyrul na Wiślną, czekałam ponad miesiąc. Gdy przyszłam zapłaciłam, z rejestracji skierowano mnie do gabinetu, gdzie Pani doktor wykonała USG, dostałam zdjęcia. Dopiero potem zorientowałam sie, że to nie dr Cyrul robiła to usg - chociaż do niej byłam zapisana!! tylko ktoś inny. Oczywiście nikt mnie o tym nie uprzedził, a przecież nie miałam pojęcia jak ona wygląda. Widziałam tylko, że wszystkich kierowali do tego gabinetu a KAżDY mówił tak jak ja że jest zapisany do dr Cyrul. Moim zdaniem lecą na opinii i zbijają kasę. Tym bardziej, że chociaż wszystko było w porządku to profilaktycznie mam powtórzyć badanie, oczywiście płatne. I słyszałam już od wielu koleżanek, że zawsze tam każą powtarzać badanie chociaż nie ma potrzeby. To tyle ostrzeżenia, po prostu jak się umówisz to sie upewnij, że to ona będzie robić usg. Ja już nikomu nie polecę tego gabinetu, bo poczułam się właśnie nabita w butelkę.
    • mamaleksa Re: Usg bioderek. 26.02.08, 19:58
      Medicina dr Feluś (ul. Barska)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka