proboszczunio 21.06.08, 00:14 Witam. Czy ktoś zna dr Tokarza przyjmującego prywatnie w Borku Fałęckim? Jakie macie z nim doświadczenia i o nim zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bj32 Re: Dr Tokarz z Krakowa - ktoś zna? 21.06.08, 11:27 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=601 Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi proboszczunio 21.06.08, 11:29 Czy ty nie możesz przyswoić, że to jest forum ogólne? Co chwilę zakładasz wątek krakowski, z uporem porównywalnym do niektórych mieszkanek stolicy i wcale ci nie przeszkadza, że moderator sugeruje istnienie Małopolskiego i przenosi wciąż. Odpowiedz Link Zgłoś
proboszczunio Re: proboszczunio 21.06.08, 14:24 Bywając na tym forum rzadko, najwyraźniej nie mogę sobie pewnych rzeczy przyswoić, pomimo IQ 140. Ty zaś, jak widzę, nigdy nie przyswoiłaś sobie elementarnych zasad kultury osobistej, albo też Twoja werbalna agresja jst wynikiem jakiejś frustracji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: proboszczunio 21.06.08, 16:26 Do kultury należy też stosowanie zasad na forum, na którym się gości - wystarczy zapoznać się z jego funkcjonowaniem, zamiast powodować frustracje u współforumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: proboszczunio 21.06.08, 19:43 Daruj sobie wizyte u tego lekarza- kiedys przyjmował na kutrzeby- poszłam raz bo moja lekarka była na zwolnioeniu- i ten chłop jest okropny- dziecko sie wystraszyło tego chłopa-zarośnięty ,wielki jak buchaj- feeee-co nie oznacza że jest złym lekarzem-poprostu zalezy od dziecka jakie widoki preferuje Odpowiedz Link Zgłoś