tolba 16.10.03, 23:06 ...utworu Krystyny Krahelskiej "Hej chłopcy, bagnet na broń". Chodzi mi o źródła internetowe. Z góry dzięki za pomoc. Pzdr Tolba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: Szukam tekstu... IP: *.acn.waw.pl 16.10.03, 23:09 Kiepsko szukasz. www.google.com/search?sourceid=navclient&client=REAL-tb&q=%22Hej+ch%B3opcy%2C+bagnet+na+bro%F1%22%2E Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Szukam tekstu... 16.10.03, 23:15 Dziekuje za namiar, a cierpkosc odpowiedzi niech Ci na zdrowie idzie:-) Pzdr Tolba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Szukam tekstu... IP: *.acn.waw.pl 16.10.03, 23:20 Cierpkość??? Przesadzasz. Zdziwił mnie Twój brak umiejętności posługiwania się wyszukiwarką,tym bardziej,że Twój nick jest mi znany nie od dzisiaj. Nic to,jak czegoś jeszcze nie będziesz mógł znaleźć z przyjemnością służę pomoca. I obiecuję nie doprawiać żadnymi przyprawami Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Szukam tekstu... 17.10.03, 09:34 Zapewniam Cię, że nie brak umiejętności posługiwania się wyszukiwarką był powodem skierowania mojej prośby do forumowiczów, ale konieczność pracy na 'rozwiązaniu modemowym', w przypadku którego krew może zalać przy próbie wyszukiwania czegokolwiek. A że tekst potrzebny był mi na b. szybko, prośba o podesłanie linku wydawała się niezłym pomysłem- ot prośba o forumową pomoc i tyle. Tak czy inaczej jeszcze raz dzięki, nie za naukę wyszukiwania, ale za praktyczne wspomożenie:-) Tolba Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Szukam tekstu... 17.10.03, 09:41 szybciej jest szukać przez wyszukiwarke niz zdawac sie na pomoc forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś