abartyzel 05.07.08, 14:36 Witam, czy ktos mógłby mi polecić dobre miejsce na zrobienie USG genetycznego w Krakowie? Słyszałam o dr Wiecheciu, ale nie wiem, gdzie przyjmuje. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edziecko_ulcik Re: Gdzie w Krakowie dobre USG genetyczne? 05.07.08, 17:55 wyszukiwarka pokazała to : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=601&w=75370483&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
sainiri Re: Gdzie w Krakowie dobre USG genetyczne? 05.07.08, 18:52 gdy 2 miesiące temu chciałam się umowić na USG do dr Wiechecia dowiedziałam się,że wyjechał. Nie wiem, na ile i czy wraca. Zdecydowałam się na dr Agnieszkę Nocuń,badanie na ul. Oboźnej i jestem baaardzoooo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: Gdzie w Krakowie dobre USG genetyczne? 05.07.08, 20:36 w ambulatorium ujastek bodajże numer 3 -nie w przychodni ale kawałek dalej przy ulicy pisze AMBULATORIUM UJASTEK-REWELACYJNIE niby na 250 trójwymiarowe kosztuje z nagraniem ale podczas badania genetycznego 160zł lekarz przez moment pokazuje w trójwymiarze Odpowiedz Link Zgłoś
kastato Re: Gdzie w Krakowie dobre USG genetyczne? 10.07.08, 09:22 Dr Wiecheć wraca do Polski dopiero w styczniu, polecam Panią doktor Agnieszkę Nocuń, ale nie na Oboźnej tylko w Klinice Płodności FC na Placu Szczepańskim. Dużo lepszy sprzęt!! Ujastek owszem ma sprzęt, ale sama maszyna bez fachowca to zdecydowanie za mało Odpowiedz Link Zgłoś
emma331 Re: Gdzie w Krakowie dobre USG genetyczne? 22.07.08, 23:19 Wiechec przyjmuje chyba na placu szczepanskim w fertility clinic i jest dobry, ale ja polecilabym dr.sajewicza- pracuje na kopernika na klinice na patologii ciazy ale procz tego w zdrowiu kobiety na kosciuszki tel do rejestracji 12 427 37 49. jest bardzo dokladny i kompetentny. Odpowiedz Link Zgłoś
reseda Dr Sajewicz 21.08.08, 09:21 przyjmował także na Madalińskiego (prywatnie). Potwierdzam,że jest świetnym fachowcem i ma wyczucie. Robiąc zwykłe usg na Kopernika badał u dzieciątka przeziernośc fałdy karkowej na okoliczność zespołu Downa - orzekł,że jest zdrowe i tak było (po badaniach genetycznych). Usg tzw. genetyczne wykonuje profesjonalnie i tłumaczy wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa4 Re: Gdzie w Krakowie dobre USG genetyczne? 08.03.14, 23:05 Ja polecam Pro Creative na Czystej www.pro-creative.pl/usg_genetyczne_3d_4d Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa4 Re: Gdzie w Krakowie dobre USG genetyczne? 08.03.14, 23:07 www.pro-creative.pl/usg_genetyczne_3d_4d Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_mikus Re: Gdzie w Krakowie dobre USG genetyczne? 07.04.14, 18:58 Według mnie tylko NZOZ Arka na Królowej Jadwigi 15. Ja polecam dr Wójtowicz - bardzo fajna i kompetentna lekarka, ale z tego co wiem jest tam kilku lekarzy robiących to badanie na wysokim poziomie. Ważny jest certyfikat FMF i dr Wójtowicz go ma, a oprócz tego pracuje na Kopernika i ma bardzo duże doświadczenie w usg genetycznym. Odpowiedz Link Zgłoś