casual 08.07.08, 11:52 Jak w temacie - poszukuje jakiegos taniego ale milego miejsca na zorganizowanie chrzcin dla kilkunastu osob. Mozecie polecic jakies miejsce? Interesuje mnie zwlaszcza polnoc Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makowapanienka2 Re: Lokal na chrzciny 08.07.08, 14:23 My w tą niedzielę organizujemy chrzciny w Dworku Złoty Róg koło placu Imbramowskiego. Byliśmy tam na komunii i bardzo nam się spodobało a i jedzenie smaczne było. My płacimy 140 zł od osoby dorosłej i 70zł od dziecka ale to zależy od tego jakie i ile potraw wybierzecie. My mamy 2-daniowy obiad, deser, wino do obiadu, jedno ciepłe danie, zimna płyta, 2 sałatki, 2 rodzaje ciast, soki i ciepłe napoje bez ograniczeń. Udostępniają pokój do karmienia czy przebrania dziecka. Można też zamiast drugiego ciepłego dania zrobić grill na zewnątrz. Co dla nas ważne nie ma limitu czasu tzn. że np. po 3 godzinach musimy się wynosić. Odpowiedz Link Zgłoś
makowapanienka2 Re: Lokal na chrzciny 15.07.08, 09:30 My już po i muszę jeszcze ich pochwalić że nie policzyli nam kasy za 2 osoby które nie dojechały. Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: Lokal na chrzciny 16.08.08, 16:19 makowapanienka2- toz cena jak za wesele!!!!!!1 ale z was zdzieraja - na przykład- za 150zł za osobe obiad plus 4 dania gorace, zimna płyta, pieczone indyki ,szwedzki stół, alkohol -but na parę, kega piwa, soki, kawa herbata, napoje gazowane, ciasta plus paczki dla gosci 1 na parę trzypietrowy tort to jest menu weselne w zajezdzie pod krakowem-dania kuchni staropolskiej i ogromne porcje -menu weselne -porównaj z tym co dostaliście za prawie tyle samo. Za chrzciny z obiadem i dwoma daniami i zimna płyta plus napoje i ciasto nie powinno wyjsć wiecej jak 60zł za osobe Odpowiedz Link Zgłoś
rozalinek0 Re: Lokal na chrzciny 16.08.08, 13:17 Zdecydowanie odradzam restaurację figarro ul. Konecznego na Żabińcu na organizację takiego przyjęcia. Niepoważne podejście właścicieli i obsługi do klienta, żenada!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
casual Re: Lokal na chrzciny 16.08.08, 22:36 Jutro robimy chrzciny. Ostatecznie w Krakowiaku na Pradniku Czerwonym. Wyliczylam wstepnie ze gdyby kazdy zjadl wszystko co mozna wyszloby okolo 90 zl, przy czym zakladam 1 danie gorace (2 w pogotowiu, ale na stole bedzie tyle ze nie sadze by ktos skorzystal). Lokal bedzie udostepniony tylko dla nas. Bylam tam kiedys na malym weselu i mieli fantastyczne jedzenie i obsluge, mam nadzieje ze tym razem bedzie podobnie Ile wyszlo ostatecznie dam znac, ale spodziewam sie wlasnie okolo 60- 70/os. Odpowiedz Link Zgłoś
aspidisca Re: Lokal na chrzciny 25.08.08, 13:27 Robiliśmy w Hotelu Twierdza w Zielonkach. Miejsce piękne widokowo,bo a górce z panoramą na lasek Wolski. 75 zł na osobę bez zimnej płyty, ale najdroższy wariant obiadowy (kaczka w wyszukanym sosie)z dwoma deserami. Ale nie ma gdzie dziecka przewinąć, tylko w toalecie. Czas pobytu nielimitowany. Można przynieść własny tort. Generalnie bardzo ciekawe miejsce - zaadaptowany na hotel austriacki bunkier. Odpowiedz Link Zgłoś
szszpk1 aspidica 25.08.08, 13:53 powiedz prosze, czy siedzieliscie na powietrzu, czy tez w srodku przy jakichs duzych oknach, skoro piszesz o pieknym widoku? ja szukam miejsca na inna okazje, a akurat zalezaloby mi najbardziej zeby miec widok przy jedzeniu, a nie tylko na tzw. papierosie... Odpowiedz Link Zgłoś
aspidisca Re: aspidica 25.08.08, 20:38 Widok jest tylko "na papierosie" )) Ale piękne widoki z góry były np "u Zijada" w Przegorzałach. Tylko nie wiem czy ta knajpa jeszcze istnieje, Położona była mniej więcej tak jak klasztor Kamedułów, przy Instytucie Polonijnym UJ. Tylko pewnie ceny "ciut" wyższe. Ale jedzonko mniammm.... Odpowiedz Link Zgłoś