bodan1 16.07.08, 01:24 dr Szklarczyk -proszę o opinie, przyjmuje w prokocimiu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja4021 Re: ortopeda-Szklarczyk 17.07.08, 20:24 taaaaaaak byłam u niego w zeszłym tygodniu.Podobno to jeden z lepszych ortopedow dzieciecych w prokocimiu.Znajoma (bdb kolezanka) poleciła mi go ,powiedziała ze reczy za niego(ona pracuje w prokocimiu tylko na innym oddziale)jest bardzo dokladny,szczerze myslałam ze nasza mała nie da sie zbadac a jednak potrafił sie nie zdenerwowac i sprawdził małej nozki.Naprawde fajny człowiek i podejscie do dzieci superowe ,szkoda tylko ze do niego tyle ludzi i czekałam 5 godzin . Odpowiedz Link Zgłoś
madzinek2006 Re: ortopeda-Szklarczyk 17.07.08, 22:09 Witam, a czy do ortopedy trzeba mieć skierowanie od lekarza prowadzącego dziecko? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kapoosta Re: ortopeda-Szklarczyk 21.07.08, 07:41 byłam u niego prywatnie w Scan Medzie, ale to było już 1,5 roku temu. Naprawdę polecam, zna się na rzeczy i ma podejście do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: ortopeda-Szklarczyk 22.07.08, 00:03 my tez byłysmy prywatnie z coreczka podejrzana o za duza lordoze dziecieca... 40 min trwała wizyta - rewelacja! oprócz diagnozy, ze nic małej nie jest dowiedziałam sie niesamowitych rzeczy o nózkach dziecka... i o tym jak kupowac buty - tj. na co zwracac uwage. swietny człowiek i bardzo dobry lekarz wiec bardzo i wam go polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
anetka803 Re: ortopeda-Szklarczyk 17.05.16, 20:19 Wspaniały lekarz zna się na rzeczy wspaniały dla dzieci ja z synem jeżdzę do niego już kilka lat i gdyby nie on to syn pewnie byłby kaleką albo i gorzej polecam najlepszy ortopeda dziecięcy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś