lunatica 08.08.08, 08:37 dla dziewczynki - gdzie szukać?! No i żeby cena nie była wyśrubowana... Sukiennice? Cepelia? Poradźcie proszę dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mk110 Re: Strój krakowski ew. sam wianek, 08.08.08, 09:00 Wianek kupowałam w Veritasie na małym rynku a strój Krakowski widziałam dzisiaj jak szłąm Szewską w Cepelii niewiem ile kosztował. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re: Strój krakowski ew. sam wianek, 08.08.08, 09:13 allegro.pl/search.php?string=str%C3%B3j+krakowski Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Strój krakowski ew. sam wianek, 08.08.08, 09:28 W Sukiennicach wszystko jest. Wianek mały z przodu podwójny kosztował 22 zł (chyba) jakis czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Strój krakowski ew. sam wianek, 09.08.08, 18:51 Ja kupiłam niedrogi w sklepie z dewocjonaliami na Sławkowskiej. Tzn. wianek, bo strój krakowski to juz droższa sprawa i raczej w Cepelii lub Sukiennicach. Mo że faktycznie warto od kogoś odkupić. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Dzięki 09.08.08, 19:31 dziewczyny Tak, czy siak, chyba poprzestanę na samym wianku... a kiedyś może szarpnę się na strój Raz jeszcze dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś