anusia_79 18.07.09, 17:00 Czy jest w Krakowie jakieś miejsce gdzie mozna kupic świeże warzywa i owoce od gospodarza a nie od hurtownika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edziecko_ulcik Re: Warzywa/owoce od gospodarza 18.07.09, 21:19 chyba tylko na starym kleparzu .. Odpowiedz Link Zgłoś
meusus Re: Warzywa/owoce od gospodarza 18.07.09, 21:38 plac imbramowski na grażyny albo na rybitwach wszędzie indziej są handlarze Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: Warzywa/owoce od gospodarza 19.07.09, 12:49 Jest pełno gospodarstw skupionych w mniejszych stpwarzyszeniach i organizacjach które prowadzą sprzedaż ekologicznych produktów. trzeba tylko się udać samodzielnie samochodem do takiego gospodaestwa. Rybitwy i Kleparz to głownie hurtownicy pryskający owpce i warzywa czym popadnie. Jutro podam Ci na mail adresy gospodarstw jeśli chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_ulcik Re: Warzywa/owoce od gospodarza 19.07.09, 15:13 to ja też poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_79 Re: Warzywa/owoce od gospodarza 20.07.09, 10:13 Dzięki z góry! Będę wdzieczna za info! Tęsknie za smakiem prawdziwych warzyw a nie tych z supermarketów A czasami nawet na targu zdarza sie sie widziec marchewki wielkosci przedramienia pędzone nie wiadomo na czym... Jeszcze raz dzięki! href="http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10721;104/st/20070513/ n/Kuba/k/5579/age.png[/img]">Mój kochany synek</a> Odpowiedz Link Zgłoś
panna_dziewanna Re: Warzywa/owoce od gospodarza 24.07.09, 09:49 Ja też bardzo proszę o adresy na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mw793 Re: wysłałam namiary 23.07.09, 13:06 CZy ja tez moglabym prosic na adres mb331979@poczta.onet.pl Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
jessia Re: wysłałam namiary 31.07.09, 12:12 Ja kupuję owoce i warzywa eko od goscia, który skupuje od gospodarstw ekologicznych i dowozi do domu w Kr, Wieliczce, oraz Zakopanem i okolicach (przyjeżdża z Raby Niżnej chyba). Wysyła spis towarów raz w tygodniu emailem, składasz zamówienie, i przywozi parę dni później. Płacę przelewem. Generalnie jestem zadowolona, ceny dość wysokie ale eko żywność jest droga. Mail do niego: zielone.pola@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: wysłałam namiary 03.08.09, 21:41 Czy ja też mogłabym prosić na gazetowy? Odpowiedz Link Zgłoś