czarna.10 04.09.09, 01:59 Pomocy! moje dziecko nudzi się w prywatnej szkole w zerówce.Brak opieki ze strony pedagogów,cały czas ma siedzieć,malowac lub powtarzać angielskie słówka. CZy są w Krakowie ''dobre'' szkoły prywatne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rutka29 Re: zerówka prywatnie 04.09.09, 11:53 a do której szkoły prywatnej dziecko poszło, żeby oczywiście na przyszłość nie zapisywać tam dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
xemu Re: zerówka prywatnie 04.09.09, 13:38 raczej nie chodzi o konkretną zerówkę - zmieniła się podstawa programowa i w większości miejsc tak bedzie wyglądała zerówka; trzeba było posłać do I klasy .... Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Re: zerówka prywatnie 05.09.09, 21:15 Xemu, program zmienił się tak, że nawet w pierwszej klasie są nudy... jestem przerażona, moje dziecko zostanie łobuzem z nudow... pewnie nie tylko moje... Odpowiedz Link Zgłoś
xemu Re: zerówka prywatnie 06.09.09, 14:51 dokładnie, np. nauka zegara jest w ... drugiej klasie, dodawanie do 20 tu w II połowie I klasy no comments; moje dziecko też już to umie a do I klasy rocznikowo jeszcze 2 lata ale pójdzie wcześniej ... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: zerówka prywatnie 04.09.09, 18:45 Przeniesienie do pierwszej klasy może uda sie załatwić. Odpowiedz Link Zgłoś
katkamatka Re: zerówka prywatnie 17.09.09, 12:36 sąfajne szkoły prywatne np. waldorfska przy ul. Rydlówkaale nie ma zeróki( Odpowiedz Link Zgłoś