Dodaj do ulubionych

nowość - zaklikaj.pl

12.12.15, 20:23
Dziś chciałbym wam polecić serwis zaklikaj.pl gdzie zasady są bardzo proste

1. Rejestrujesz się
2. Bierzesz udział w różnych aktywnościach na stronie (np. czytanie artykułów, klikanie lubię to pod profilami na facebooku, pytania konkursowe i inne specjalne akcje)
3. Zbierasz punkty
4. Po uzbieraniu odpowiedniej ilości odbierasz nagrody

Linki do rejestracji:

Link czysty:
www.zaklikaj.pl

Link z poleceniem:
www.zaklikaj.pl/register/YXJ0ZS0xMjE2LXVzZXI
Obserwuj wątek
    • pepso1 Re: nowość - zaklikaj.pl 17.12.15, 17:52
      Nie polecam, tam po tygodniu brania udziału we wszelkich akcjach, punktów uzbierane 6000, także mogę sobie jedynie tandetne chińskie kolczyki za 2 zł odebrać :/ na te droższe nagrody to pewnie duuużo czasu trzeba zbierać, za chiński najtańszy na rynku tablet chcą 119 tys pkt! czyli, że co? mam zbierać 5 miesięcy na tablet nie wart 100 zł? śmiechu warte...
    • alureig Re: nowość - zaklikaj.pl 21.12.15, 11:10
      Jeżeli mówią Wam, że możecie uzyskać szybko kilkadziesiąt lub nawet kilkaset złotych- bzdura. Możecie zarobić i nawet sporo(szczególnie przy poleconych) ale musicie mieć kilka kont na różnych bux , co da wam w sumie niezłą kwotę. Nie będzie to na dniach ale tygodniach . Podaje kilka sprawdzonych stron . To są tylko te strony które mi już nie jednokrotnie wypłacały zarobki . :
      Strony za euro lub dolary :
      trafficmonsoon.com/?ref=alureig
      useclix.com/index.php?ref=alureig
      wordlinx.com/?r=722243
      www.neobux.com/?r=welomir
      clixten.info/?ref=alureig
      www.pvtraffic.com/?r=alureig

Strony za złotóweczki
      imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=alureig
      centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=alureig
      pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=alureig
      swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=alureig
      zielonymail.com/pages/index.php?refid=alureig
      Życzę powodzenia .
    • lukasz595 Re: nowość - zaklikaj.pl 05.01.16, 12:45
      Od roku czasu poszukiwałem realnego źródla dochodu online.
      Dokładnie 4 miesiące temu dołączyłem do programu Trafficmonsoon.
      Mój dochód to 4800$ - 1200$ miesięcznie. Brzmi niezle ale można zarabiać jeszcze więcej ! :) Trafficmonsoon oferuję 5 możliwości zarobkowych. Chcesz dowiedzieć się wiecej ? Zapraszam na moją stronę i do kontaktu - nie jestem anonimowy :) trafficmonsoonteam.pl/mrozynski
    • das43 Re: nowość - zaklikaj.pl 09.01.16, 14:13
      A ja proponuję prawdziwe pieniądze od zaraz, bez klikania w reklamy za ułamki groszy, bez łańcuszków szczęścia i piramid. ZA DARMO lub za niewielki wkład 1$ (to zależy od Ciebie) otrzymasz od 20 do 500$ i to nie żadna ściema! Dla zainteresowanych, tylko dorosłych info na email : dariusz.apoco@gmail.com Pisać śmiało, wyjaśnię wszystko.
    • ewelinka123456789 Re: nowość - zaklikaj.pl 05.01.17, 00:12
      Dziś chciałbym wam polecić serwis zaklikaj.pl gdzie zasady są bardzo proste

1. Rejestrujesz się
      2. Bierzesz udział w różnych aktywnościach na stronie (np. czytanie artykułów, klikanie lubię to pod profilami na facebooku, pytania konkursowe i inne specjalne akcje)
      3. Zbierasz punkty
      4. Po uzbieraniu odpowiedniej ilości odbierasz nagrody

Linki do rejestracji:

Link czysty:
      www.zaklikaj.pl

Link z poleceniem:
      www.zaklikaj.com/register/YXJ0ZS0xMDI5My11c2Vy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka