ewelina2024 10.11.09, 22:23 Witam. Może tutaj znajdę choć trochę pomocy... Staramy się z mężem od 3 lat o dzecko... ja miałam badania mąż tak samo i wyszły dobrze. co zrobić żeby tak nie myśleć o dziecku,o ciąży, żeby sie nie załamywać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinder0610 Re: upragniona ooczekiwana ciąża..... nie ma 10.11.09, 22:35 Musisz wierzyć, że w końcu Wam się uda, nie poddawajcie się.Wierzę, że w końcu zostaniecie Rodzicami czego życzę Wam z całego serca. Uśmiechaj się cały czas i myśl pozytywnie a uda się zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: upragniona ooczekiwana ciąża..... nie ma 11.11.09, 09:17 nie da się o tym nie myśleć. wiem co mówię, bo sama to przechodziłam. trzeba mocno wierzyć. jeśli chcesz pogadać, pisz na pocztę gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: DO dronka3 11.11.09, 21:33 mam, ale rzadko z niego korzystam i nie mam zbyt wiele czasu na dłuższe rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
bragelone Re: upragniona ooczekiwana ciąża..... nie ma 11.11.09, 21:08 Kiedyś byłam na forum dla starających się a teraz mam dwójkę rozrabiaków - zajrzyj tam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasian00 Re: upragniona ooczekiwana ciąża..... nie ma 12.11.09, 08:35 Wyluzować! Znajdź sobie inne priorytety w życiu, przecież dziecko nie jest najważniejsze. Wyjedź z mężem na błogie wakacje i nie myśl o tym. Na gazecie jest kilka for na których znajdziesz zrozumienie (np te lub tu, ale one mogą cię jeszcze bardziej nakręcić, więc chyba do końca nie są takie super. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena-1980 Re: upragniona ooczekiwana ciąża..... nie ma 30.11.09, 12:13 może to dla niektórych głupie, ale kup sobie psa, zajmiesz sie nim i nie bedziesz miec obsesji ciazy, wiem, ze to ciezkie, czekac na dni plodne, robic testy owulacyjne i zastanawiac sie czy jestes w ciazy czy nie, czujesz nawet mdlosci, i jakies inne objawy, potem niesety ... a ze dni plodne sa raz w miesiacu to troche czasu zajmuje, Moja znajoma kupila wlasnie psa, i udalo sie, starała sie pare lat. Ja tez sie troche staralam, teraz jestem na finiszu ciaży Po prostu w pewnym momencie zaskoczylo. Odpowiedz Link Zgłoś