Dodaj do ulubionych

przyjaciółka potrzebna od zaraz Katowice

27.07.11, 15:03
Cześć
czy znajdą się tutaj dziewczyny z Katowic, które zostały lub niedługo zostaną mami? Chętnie poznam dziewczynę, której tak jak mnie brakuje przyjaciół. Proponuję wspólne pogaduchy , kawusię, wózeczkowanie. Jestem 30 latką, która za tydzień urodzi córeczkę smile Wiem, że może na początku nie bedę miała za dużo czasu, ale chętnie porozmawiam z kimś sympatycznym, wymienię doświadczenia, pośmieję się bo bardzo mi tego brakuje.
pozdrowienia dla wszystkich przyszłych mam smile
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: przyjaciółka potrzebna od zaraz Katowice 27.07.11, 18:52
      na kawusię i wózeczkowanie to na tym forum nie znajdziesz przyjaciółki
      • sarenka46 Re: przyjaciółka potrzebna od zaraz Katowice 27.07.11, 18:57
        nie mam dziecka, ale chetnie na zakupy, spacer sie wybioresmile jestem z centrum katowicsmile
        • spicy_orange Re: przyjaciółka potrzebna od zaraz Katowice 27.07.11, 19:08
          sarenka a z której części centrum? wink
          • sarenka46 Re: przyjaciółka potrzebna od zaraz Katowice 27.07.11, 20:52
            posrodkuwink
            • spicy_orange Re: przyjaciółka potrzebna od zaraz Katowice 27.07.11, 21:43
              centralnie tzn okolice spodka? superjednostka? czy dalsze centrum: na gwiazdy, w stronę placu miarki? słonecznej? wolności? tauzena? wink ja to ostatnie, a jak się poszczęści, to będę częściej w centrum bywać - już się nie mogę doczekać big_grin

ps. tylko ja dzieci nie mam, ani w zasadzie czasu na kawki i zakupy sad
    • 3fanta Re: przyjaciółka potrzebna od zaraz Katowice 27.07.11, 21:02
      ja urodzę za jakieś 3 tygodnie.Z jakiej dzielnicy jesteś?Ja z Koszutki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka