alusiap 27.02.05, 10:48 Poszukuję również dobrego pediatry w Sosnowcu, który nie będzie lekcewżył moich niepokoi ala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sliwka3 Re: pediatra w Sosnowcu 27.02.05, 12:04 tez chetnie poznałabym takiego-przekonałam sie ze panie p.nawet dziecka nie oglądają-paniusie-i rutynowo traktujato co się mówi-np.pani ordynator noworodków w szpitalu1.niestety chodzimy na kontrole-na Gwiezdną -tam pani p.też byle szybko załatwia wizytę.. Odpowiedz Link Zgłoś
alusiap Re: pediatra w Sosnowcu 27.02.05, 22:54 no tak widze ze chodzimy do tego samego osrodka i mamy takie samo zdanie naten temat, ostatnio zamówiłam wizyte domową za 60 zł, i usłyszałam , ze panikuje , bo kaszel i katar to standart, nie mam pojecia gdzie szukac pomocy w razie potrzeby.ala Odpowiedz Link Zgłoś
echna Re: pediatra w Sosnowcu 28.02.05, 16:54 Witam. Ja polecam dr Adama Gorczycę. Jest neurologiem dziecięcym w Centrum Pediatrii, ale do mojego synka przyjeżdża jako pediatra prywatnie. Koszt wizyty 40 zł (tak było jeszcze m-c temu). Ma rewelacyjne podejście do dziecka. Mój 6-latek go uwielbia. Podaję nr komórki do dr Adama 601 473 493. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka44 Re: pediatra w Sosnowcu 01.03.05, 11:52 bardzo dobra informacja Bylam u tego lekarza jako neurologa , zrobil na mnie b. pozytywne wrazenie , ale nie wiedzialam ze on tez przyjmuje jako pediatra , rozumiem ze przyjezdza do domu Odpowiedz Link Zgłoś
alusiap Re: pediatra w Sosnowcu 06.03.05, 10:08 Bardzo dziekuje, w razie potrzeby na pewno skorzystam . Dzieka ala Odpowiedz Link Zgłoś
echna Re: pediatra w Sosnowcu 01.03.05, 12:19 Tak przyjeżdża do domu. Właśnie dzisiaj na Niego czekamy. Jedeyny lekarz do którego mam pełne zaufanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamciaestery Re: pediatra w Sosnowcu 05.03.05, 23:12 Polecam dr Iwonę Flak. Przyjmuje państwowo w przychodni na ul Naftowej nr tel. 293 33 31 Fantastyczna Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: pediatra w Sosnowcu 06.03.05, 12:11 ja też polecam dr Flak, 7 lat temu też przyjmowała na Naftowej za dworcem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alusiap Re: pediatra w Sosnowcu 06.03.05, 12:34 czy dr Flak przyjmuje równiez prywatnie/wizyty domowe?/ala Odpowiedz Link Zgłoś
mamciaestery Re: pediatra w Sosnowcu 09.03.05, 22:36 Nie jestem pewna czy przyjmuje u siebie w domu ale jeździ na wizyty domowe. Najlepiej zadzwonić do przychodi tam udzielą wszystkich informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
aso72 Re: pediatra w Sosnowcu 13.03.05, 23:25 A ja polecam dr Roberta Straszaka (tel. 0602 255 195), który przyjmuje w Medicover w Katowicach, ale mieszka w Sosnowcu i przyjeżdża do domu prywatnie. Jest bardzo miłym człowiekiem i zawsze myje ręce przed zbadaniem dziecka - co nie jest takie oczywiste dla wielu innych lekarzy jak mogłoby się wydawać. Nie boi się powiedzieć że czegoś po prostu nie wie i musi sprawdzić informacje, co w moim odczuciu także jest zaletą, bo nie udaje wszechwiedzącego, który bez badania ma już gotową diagnozę. Poza tym nie przepisuje antybiotyku na banalne infekcje i zawsze prosi o telefon z informacją o stanie zdrowia dziecka pomiędzy wizytami. Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: pediatra w Sosnowcu 14.03.05, 08:11 no właśnie przypomniałaś mi nazwisko R.Straszak na wizytę prywatną domową zapraszałam jego, antybiotyku nie przepisuje pochopnie, nadmiaru lekarsztw też i prosi o telefon.Do przychodni chodziliśmy do dr Flak. Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: pediatra w Sosnowcu 17.03.05, 14:20 a my chodzimy do Pani dr Gawlik na Jagiellonskiej w przychodni przyjmuje, naprawde super kobieta, tez latala do niej z kazdym problemem, a ze pol roku temu po raz pierwszy zostalam mama, to mialam juz tych problemow, duzo)) zawsze ze mna spokojnie porozmawiala Odpowiedz Link Zgłoś