Dodaj do ulubionych

pediatra w Sosnowcu

27.02.05, 10:48
Poszukuję również dobrego pediatry w Sosnowcu, który nie będzie lekcewżył
moich niepokoi ala
Obserwuj wątek
    • sliwka3 Re: pediatra w Sosnowcu 27.02.05, 12:04
      tez chetnie poznałabym takiego-przekonałam sie ze panie p.nawet dziecka nie
      oglądają-paniusie-i rutynowo traktujato co się mówi-np.pani ordynator
      noworodków w szpitalu1.niestety chodzimy na kontrole-na Gwiezdną -tam pani
      p.też byle szybko załatwia wizytę..
      • alusiap Re: pediatra w Sosnowcu 27.02.05, 22:54
        no tak widze ze chodzimy do tego samego osrodka i mamy takie samo zdanie naten
        temat, ostatnio zamówiłam wizyte domową za 60 zł, i usłyszałam , ze panikuje ,
        bo kaszel i katar to standart, nie mam pojecia gdzie szukac pomocy w razie
        potrzeby.ala
    • echna Re: pediatra w Sosnowcu 28.02.05, 16:54
      Witam.
      Ja polecam dr Adama Gorczycę. Jest neurologiem dziecięcym w Centrum Pediatrii,
      ale do mojego synka przyjeżdża jako pediatra prywatnie. Koszt wizyty 40 zł (tak
      było jeszcze m-c temu). Ma rewelacyjne podejście do dziecka. Mój 6-latek go
      uwielbia. Podaję nr komórki do dr Adama 601 473 493. Pozdrawiam.
      • olenka44 Re: pediatra w Sosnowcu 01.03.05, 11:52
        bardzo dobra informacja
        Bylam u tego lekarza jako neurologa , zrobil na mnie b. pozytywne wrazenie ,
        ale nie wiedzialam ze on tez przyjmuje jako pediatra , rozumiem ze przyjezdza
        do domu
      • alusiap Re: pediatra w Sosnowcu 06.03.05, 10:08
        Bardzo dziekuje, w razie potrzeby na pewno skorzystam . Dzieka ala
    • echna Re: pediatra w Sosnowcu 01.03.05, 12:19
      Tak przyjeżdża do domu. Właśnie dzisiaj na Niego czekamy. Jedeyny lekarz do
      którego mam pełne zaufanie. Pozdrawiam.
    • mamciaestery Re: pediatra w Sosnowcu 05.03.05, 23:12
      Polecam dr Iwonę Flak. Przyjmuje państwowo w przychodni na ul Naftowej nr tel.
      293 33 31 Fantastyczna
    • 5_monika Re: pediatra w Sosnowcu 06.03.05, 12:11
      ja też polecam dr Flak, 7 lat temu też przyjmowała na Naftowej za dworcem.
      Pozdrawiam
      • alusiap Re: pediatra w Sosnowcu 06.03.05, 12:34
        czy dr Flak przyjmuje równiez prywatnie/wizyty domowe?/ala
    • mamciaestery Re: pediatra w Sosnowcu 09.03.05, 22:36
      Nie jestem pewna czy przyjmuje u siebie w domu ale jeździ na wizyty domowe.
      Najlepiej zadzwonić do przychodi tam udzielą wszystkich informacji.
      • aso72 Re: pediatra w Sosnowcu 13.03.05, 23:25
        A ja polecam dr Roberta Straszaka (tel. 0602 255 195), który przyjmuje w
        Medicover w Katowicach, ale mieszka w Sosnowcu i przyjeżdża do domu prywatnie.
        Jest bardzo miłym człowiekiem i zawsze myje ręce przed zbadaniem dziecka - co
        nie jest takie oczywiste dla wielu innych lekarzy jak mogłoby się wydawać. Nie
        boi się powiedzieć że czegoś po prostu nie wie i musi sprawdzić informacje, co w
        moim odczuciu także jest zaletą, bo nie udaje wszechwiedzącego, który bez
        badania ma już gotową diagnozę. Poza tym nie przepisuje antybiotyku na banalne
        infekcje i zawsze prosi o telefon z informacją o stanie zdrowia dziecka pomiędzy
        wizytami.
        • 5_monika Re: pediatra w Sosnowcu 14.03.05, 08:11
          no właśnie przypomniałaś mi nazwisko R.Straszak na wizytę prywatną domową
          zapraszałam jego, antybiotyku nie przepisuje pochopnie, nadmiaru lekarsztw też
          i prosi o telefon.Do przychodni chodziliśmy do dr Flak.
    • abajerek Re: pediatra w Sosnowcu 17.03.05, 14:20
      a my chodzimy do Pani dr Gawlik na Jagiellonskiej w przychodni przyjmuje,
      naprawde super kobieta, tez latala do niej z kazdym problemem, a ze pol roku
      temu po raz pierwszy zostalam mama, to mialam juz tych problemow, duzosmile))
      zawsze ze mna spokojnie porozmawiala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka