ooptymistka 20.01.06, 18:36 Czy któraś z Was chodzi do pediatry dr Arabskiego? Został nam polecony. Szukam opini o nim. Szukam dobrego pediatry dla mojego syna, który nie stosuje na katar antybiotyków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anita334 Re: dr Arabski 27.01.06, 12:24 Szczerze polecam! Dzięki niemu moja młodsza siostra {juz teraz dorosła} nie ma astmy oskrzelowej.Chodziłam do dr.Arabskiego z dwójka swoich starszych dzieci od urodzenia, z młodszą jeździmy do teraz{ma 10 lat}Podoba mi się właśnie to ,iz antybiotyk to u niego ostateczność.Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
marty_75 Re: dr Arabski 05.02.06, 21:19 Cześć, podajcie, proszę, namiary na dr Arabskiego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: dr Arabski 14.03.06, 15:54 Marty, jeśli jeszcze jesteś zainteresowana{dopiero teraz znalazłam twoje pytanie} to podaje namiaryosnowiec, ulica Spadzista .Numeru nie znam bo długie lata jeździmy tam na pamieć.Ale napewno, jest to mała uliczka boczna od Andersa i jak na nia trafisz to kazdy ci wskaże gdzie przyjmuje dr.Arabski {są to domki jednorodzinne.Acha, żona pana doktora również jest pediatrą.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś