agap10 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 26.02.06, 21:29 nie ma chyba ani jednej. Ja jestem z Gliwic wiem ze to nie Zabrze ale tu wogóle nawet z Gliwic chyba nie ma mam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
unia78 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 26.02.06, 22:48 Hej; Jestem z Gliwic Pozdrawiam - Paulina z Mateuszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
agap10 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 26.02.06, 23:09 o proszę to nie jestem jedyna z Gliwic na tym forum.Unia 78 z tego co widze to masz synka Mateusza i spodziewasz się drugiego dzidziusia? Ja mam córe 1,5 roczną i za 2 mc spodziewam się synka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agap10 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 26.02.06, 23:11 upss źle popatrzyłam na sygnaturke myslałam ze to ciążowa..a to wieku dziecka:- ) przepraszam i pozdrawiam jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
unia78 do Agap10 - Mamusie z Zabrza ,są tu takie?????? 03.03.06, 21:34 Hej; Proszę napisz do mnie na adres unia78@gazeta.pl; Pozdrawiam - Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
frania82 Re: do Agap10 - Mamusie z Zabrza ,są tu takie???? 07.03.06, 18:57 ja jestem z rudy śląskiej Odpowiedz Link Zgłoś
jaha1974 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 20.03.06, 22:20 weszłam właśnie na forum i też chętnie nawiążę jakiś kontakt z mamami z Gliwic i okolic, mój syn ma 15 m-cy i chętnie spotkałby koleżankę lub kolegę, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xar Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 27.02.06, 12:16 Cześć, Ja jestem z Zabrza. Mam synka Kubę 22 miesięcznego i za 1,5 m-ca OlęMieszkam w centrum. Możesz pisać na xar@gazeta.pl Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 28.02.06, 18:26 są są my jesteśmy z Rokitnicy Odpowiedz Link Zgłoś
anisr Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 12.03.06, 22:37 Są , sa....ale nas duzo, no noJa z centrum, mamam 7 latki i 2-latki.Możesz pisać na gazetowego, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasinka75 Do agapk 28.07.06, 13:43 Cześć! Ja co prawda mieszkam daleko-we Wrocławiu,ale pochodzę z Zabrza-właśnie z Rokitnicy-tam mieszkają moi rodzice i dość często się odwiedzamy. Mam też 2 córeczki w podobnym wieku-jedną to nawet w bardzo podobnym ) Może kiedyś uda nam się spotkać? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiowamama Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 09.03.06, 11:33 witam. Szkoda,że tak poźno ten watek znalazłam oczywiscie,że sąJa jestem z centrum, mam 2 letniego synka jak masz ochote napisz na maila pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aglaja Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 13.03.06, 09:11 Ja jestem z Zabrza -centrum .Hania 4 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
czaga3 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 14.03.06, 09:15 czesc, ja mieszkam w centrum -os.pokoju. Mam rocznego Maciusia ) pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
asia_81 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 22.03.06, 22:54 A może są takie które kończyły liceum spożywcze na Franciszkańskiej w Zabrzu? Może jakieś znajome???????? Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_r_r000 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 14.04.06, 18:03 ja jestem z zabrza - mam córeczkę - 9,5 miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha1 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 05.06.06, 22:04 jestem z Zabrza, mam coreczke 3 m-ce pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dana1977 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 25.07.06, 23:09 Ja też jestem z Zabrza i kończyłam Liceum Spożywcze na Franciszkańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
barmo Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 26.07.06, 08:43 ja nie jestem z Zabdza tylko z rudy śląskiej,a to niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
agapk do kasinka75 28.07.06, 14:36 chętnie sie spotkam daj znac wczesniej jak bedziesz sie wybierala do rodziców to sie umówimy ale pisz na tego maila: agagolen@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agapk do kasinka cd 28.07.06, 14:39 a wiesz ze jest forum luty 2005 ale zamkniete wiec jesli chcesz to napisz do moderatora to cie przyjmiemy a ja poprę twoje przyjecie tu masz link, napisz cos o sobie a dołaczysz do fajnej grupy lutówek forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24968 Odpowiedz Link Zgłoś
kasinka75 Re: do kasinka cd 29.07.06, 14:21 Cześć! Ależ jestem juz na tym forum od jakiegoś czasu i Ciebie też "widziałam". Jak będziemy w Zabrzu na dłużej to oczywiście dam znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: do kasinka cd 30.07.06, 18:04 qurcze a ja Cię nie kojarzę za mało się koleżanko udzielasz )) więc popraw się i do dzieła a ja zapraszam jak bedziesz w Zabrzu Odpowiedz Link Zgłoś
nunik Re: do kasinka cd 04.08.06, 23:33 Zapraszamy na forum www.babyboom.pl - forum regionalne Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafx Re: do kasinka cd 11.08.06, 18:04 ceść dziewczyny, udzielam się na forum od bardzo dawna ale to znalazłam dziś przez przypadek. Nazywam się Dorota mieszkam z abrzu mam synka 2,3 lata i mam pytanie czy któraś z Was zna przedszkole na pl teatralnym i może mi coś o nim powiedzieć. Posyłam tam od wrzesnia synka bo nie dostał się do Państwowego a nic tak naprawde o tym przedszkolu nie wiem. Pozdrawiam wszystkie mamusie Zabrzanki Odpowiedz Link Zgłoś
magda9730 Re: do kasinka cd 30.07.07, 14:04 witaj,nie odpowiem na twoje pytanie bo nie znam tego przedszkola nawet nie wiedzialam że jest jakies prywatne na pl teatralnym, ale jestem w podobnej sytuacji. Syna nie przyjeli do publicznego i zapisałam go do przedszkola Skrzat na kowalskiej. Może ktoś zna to przedszkole z doświadczenia swoich dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
akml Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 04.06.07, 21:02 hej mamusie z Zabrza jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafx Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 09.06.07, 12:15 okolice przedszkola nr 1 synek 3 latka Odpowiedz Link Zgłoś
migociaa Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 17.06.07, 20:28 hej.. ja jestem mausia z zabrza, właściwie przyszła mamusią. termin mam na ostatniego sierpnia. mieszkam w ścisłym centrum. jesli ktos tak jak ja czeka na dzidka dajcie znac na maila migociaa@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
bodzinka Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 22.06.07, 13:03 My jestesmy z centrumKarolek ma 7,5 miesaca Odpowiedz Link Zgłoś
basiamikolaj Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 11.07.07, 22:46 my jestesmy z okolicy multikina basia i mikolaj 7 m-cy, nie znam tu nikogo bo mieszkamy tu od niedawna;-( Odpowiedz Link Zgłoś
iwonas74 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 12.07.07, 12:06 Witam, ja również jestem z okolic multikina. Mam synka 3 letniego.Może odezwiesz się na gg? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda9730 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 30.07.07, 14:08 są,są. magda, mam 3 letniego syna, który w tym roku pójdzie do przedszkola.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwonas74 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 31.07.07, 14:48 Witam, ja też mam 3 letniego synka, ale niestety nie został przyjęty do przedszkola na Niedziałkowskiego i jest na razie na liście rezerwowej. A Twój szkrab do jakiego przedszkola będzie chodził? Odpowiedz Link Zgłoś
magda9730 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 31.07.07, 17:43 Witaj. Mój syn nie został przyjęty na Ślęczka, ale na szczęście złożyłam jeszcze podanie na Konopnicką i tam go przyjęli.Zapisałam go tez do prywatnego,integracyjnego przy ul. Kowalskiej w wieżowcu. Nie znam wogóle tych przedszkoli zreszta jak i pozostałych i w końcu nie wiem gdzie pójdzie, bo nie możemy się zdecydować. To na konopnickiej bardziej przypomina przedszkole, wyodrębniony budynek, większe sale, w tym prywatnym jako że zajmuje 2 mieszkania na parterze w wieżowcu, sa małe sale, zdecydowanie mniej miejsca, ale może za to atmosfera bedzie bardziej zbliżona do domowej...Ale wszedzie daleko Odpowiedz Link Zgłoś
katka.6 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 22.09.07, 08:09 magda 9730 moja Julka chodzi na Konopnickiej 2 rok! nie jest źle . Mała bardzo lubi tam chodzić, tez sie zastanawiałam nad tym przedszkolem na Kowalskiej ale tak jak mówisz przeraziło mnie przedszkole w "mieszkaniu" ! Ja jestem z okolic MOSIR'u Odpowiedz Link Zgłoś
karina1907 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 15.08.07, 23:21 Witam. Ja też jestem mamą z Zabrza, z osiedla Zaborze. Mam 3 miesięcznego synka i starszego, 10 latka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka.2 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 22.08.07, 22:04 jestem z centrum zabrza, mam 2 tygodniowego synka i chętnie poznamy mamusie aby tak smutno nie było na spcerze pozdrawiam mail: migociaa@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
katka.6 Re: Mamusie z Zabrza ,są tu takie???????????????? 25.09.07, 12:39 no zabrzanki co jest??? Odpowiedz Link Zgłoś