bibiki 02.08.08, 13:11 Ktoś może tam był ? Interesują mnie ceny mebli ale nie koniecznie antyków a także różnych staroci (lamp, plater, sztućców, figurki, szkatułki itp.)... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grezegor Re: Nábytek Bazar - Praga 04.08.08, 11:06 ja bylem. mozna cos ciekawego znalezc. ale generalnie jesli meble sa prawie nowe albo w dobrym stanie to ceny sa wysokie. jesli nie sa nowe to niestety w wiekszosci to rupiecie albo jakies dziwolagi, ktore raczej w domu ciezko postawic. wiec lepiej chyba sie w ikei umeblowac. warto pojechac, popatrzec nawet dla samego doswiadczenia, przy okazji moze sie cos ciekawego zlowi. ja kupilem fajny stojak na plyty i jakis dziwny obraz. ;] Odpowiedz Link
libusha Re: Nábytek Bazar - Praga 05.08.08, 11:03 A ja poprosze o namiary na ten Bazar Czy odbywa sie on codziennie czy w okreslone dni? Lila Odpowiedz Link
grezegor Re: Nábytek Bazar - Praga 05.08.08, 11:11 Zastávka tramvají "LIBEŇSKÝ MOST" (TRAM 1,3,12,15,25) Dále dle informačních cedulí. Jest tam caly areal z bazarami. Odpowiedz Link