mika.j 07.11.06, 21:16 Witam i proszę o pomoc wznalezieniu dobrego dermatologa dzieciecego w Chorzowie. Mieszkam tu od niedawna i ni ebardzo orientuję się co i gdzie.Bedę wdzieczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leli1 Re: Dermatolog dziecięcy w Chorzowie 08.11.06, 16:59 polecam przychodnie na Wita Stwosza. Jest tam przemila pani dermatolog, zapomnialam jak sie anzywa, ale jest jako jedyna w tej przychodni wiec jak zadzwonisz to Cie do niej umówią. Odpowiedz Link Zgłoś
mika.j Re: Dermatolog dziecięcy w Chorzowie 08.11.06, 22:03 Wielkie dzięki ,a powiedz mi jeszcze czy długo trzeba czekać??? Odpowiedz Link Zgłoś
mika.j Re: Dermatolog dziecięcy w Chorzowie 08.11.06, 22:39 Jeszcze jedno czy mogłabym prosić o jakieś dokładniejsze namiary (adres ,telefon).Wszędzie szukam, ale bez rezultatów. Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: Dermatolog dziecięcy w Chorzowie 09.11.06, 09:57 mika, znalazłam ich w książce tel. w internecie. Nie zapisałam sobie namiarów niestety. Jak mieszkasz gdzies w centrum to moze przy okazji spacerów tam podejdziesz (to jest koło ZUS, uliczka w dół do cmentarza) i sie umówisz. Czekałam ok tygodnia ale jak drugą wizyte mialam pilną to zapisali mnie na już. Odpowiedz Link Zgłoś
mika.j Re: Dermatolog dziecięcy w Chorzowie 09.11.06, 10:43 Pisałaś poprzednio że to jest na ul.Wita Stwosza a ta ul. jest blizej Batorego.A teraz napisałaś ,że koło ZUS-u a zus jest na Dąbrowskiego.Sorki ,że tak marudzę ale nie znam Chorzowa a zależy mi na czasie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: Dermatolog dziecięcy w Chorzowie 09.11.06, 19:08 nie wiem skąd mi się wziął ten Stwosz....sorki Chorzów, ul. Drzymały 12 /1, tel. 032 249 33 66 Odpowiedz Link Zgłoś