Gość: mikus12 IP: *.* 06.06.02, 10:05 Cześć dziewczyny.Mam pytanie: czy może mi ktoś polecić dobrego pediatrę w Zabrzu. Żeby miał dobry kontakt z dzieckiem i można do niego zadzwonić o każdej porze. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chopper Re: Pediatra w Zabrzu IP: *.* 07.06.02, 21:40 Cze! Gorąco polecam dra Zenona Halabę,niestety nie wiemw jakiej poradni w Zabrzu przyjmuje pacjentów, my prosimyGo o wizyty domowe.Jest doskonałym fachowcem, ma fantastyczne podejście do swoich małych pacjentów, jest bardzo, bardzo delikatny ( co jest przecież szczególnie ważne u bardzo małych dzieciaczków ), rzeczowy, cierpliwy ( chętnie odpowiada na nie zawsze mądre pytaniazestresowanych rodziców ),bardzo mądrze radzi w kwestii dodatkowych szczepień, jest bardzo sympatycznym człowiekiem.Mieszka w Zabrzu na Os.Kopernika, jestosiągalny dla pacjentów zawsze poza godzinami dyżurówszpitalnych.Kiedy jest osiągalny zawsze ma włączony telefonkomórkowy ( 0602318616 ).Pozdrawiam i czekam na ewentualne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anikbar Re: Pediatra w Zabrzu IP: *.* 08.06.02, 11:32 Z cala pewnoscia moge polecic Ci pania dr Elżbiete Kułagowską- Timberman. Przyjmuje w Zabrzu chyba w przychodni Medyk. Ma takze wizyty domowe. Jest to bardzo dobry i fachowy lekarz. Pracuje w klinice w Zabrzu i ma bardzo duze doswiadczenie. W kazdej chwili mozna do niej zadzwonic i zasiegnac telefonicznej porady. Nigdy nie odmowila takze przyjazdu. Jej telefon to 0601701356 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusiab Re: Pediatra w Zabrzu IP: *.* 08.06.02, 21:59 Podpisuję się obiema rekami. Dr Kułagowska to doskonały lekarz i wspaniały człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba12 Re: Pediatra w Zabrzu IP: *.* 12.06.02, 07:55 Witammogę Ci podać namiary na pediatrę, niekoniecznie w Zabrzu, ale odpowiedz mi proszę najpierw na pytanie: "Czy Twój mąż wysłał Ci już poranny raport?". A teraz kombinuj "i kto to mówi"? Odpowiedz Link Zgłoś