Dodaj do ulubionych

RENTGENY NA GRANICY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.03, 13:30
witam czy ktos cos wie na temat rentgenow na granicy polsko-niemieckiej czy
wogole sa tam na przejsciach rentgeny dla aut osobowych.bo slyszalem ze sa
jakies rentgeny co przeswietlaja auta czy to prawda(chodzi mi o osobowe) i
czy na wszystkich przejsciach takie uzadzenia sa zamontowane???pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: RENTGENY NA GRANICY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.03, 19:18
      nikt nic niewie!!!
      • Gość: mia Re: RENTGENY NA GRANICY IP: *.icpnet.pl 22.06.03, 23:40
        często jeżdżę do Raichu, przez Swiecko ale żadnych rentgenów nigdy nie
        widziałem. Słyszałem, że jest tzw. specjalna lotna brygada celna, która ma taki
        sprzęt, ale nigdy jej nie widziałem. Najczęściej wiara przemyca w schowkach ale
        oni sprawdzają nienaturalne zmiany w samochodzie. Mają oko... Często kazali mi
        opuszczać szybę, czy nic w drzwiach nie wiozę. Na narkotyki mają psy. Mają
        wiele sposobów na różne numery, więc zastanów się 2 razy. Ja zawsze odmawiałem,
        i chyba dobrze na tym wyszedłem...
        • Gość: michal Re: RENTGENY NA GRANICY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.03, 00:04
          ja tylko chcem schowac nadwyzke sztang papierosow po torbach i moze w pewnym
          miejscu w samochodzie w sumie to 10sztang wiec mam szanse przejechania czy nie
          zabardzo?
          • Gość: Mia Re: RENTGENY NA GRANICY IP: *.icpnet.pl 24.06.03, 16:23
            Gość portalu: michal napisał(a):

> ja tylko chcem schowac nadwyzke sztang papierosow po torbach i moze w pewnym
            > miejscu w samochodzie w sumie to 10sztang wiec mam szanse przejechania czy
            nie
            > zabardzo?

Generalnie musiałbyś mieć dużego pecha żeby Cię dorwali. Ostatnio właśnie
            wieźliśmy taką ilość dla kumpla do roboty. Wiadomo, u nas zdecydowanie taniej.
            Fajki miałem w szoferce w siatce. Wg. mnie lepiej nie chowaj gdzieś w schowkach
            tylko na luzie,miej przy sobie. Nie ma sensu bawić się w przemytników. Zresztą
            na takie żeczy to Rusków,Ukraińców i innych ze wschodu zwijają. Tak więc bez
            paniki - pozdrawiam.
            • Gość: michal Re: RENTGENY NA GRANICY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.03, 19:44
              dzieki -tak myslalem po torbach i w namiot pochowac-dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka