gajga 22.04.03, 22:50 Dziewczyny Potrzebuję ruchu:porządnego programu treningowego na siłowni lub jakichś fajnych zajęć grupowych lub czegokolwiek po czym będę pięknie wyglądać i świetnie się czuć. Pozdrawiam gajga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.g.a4 Re: Klub fitnes Katowice 23.04.03, 10:33 Cześć, ja jestem z Katowic. Dokładnie z Brynowa. Bardzo blisko mnie jest fajny klub fitness.Prowadzi go mój znajomy. Oprócz tego jest tam masażysta, solarium. Z tego co wiem to możesz mieć tzw" godziny trenerskie" czyli pod ćwiczenia pod okiem trenera. Ja też się tam wybieram. Jestem po cesarce, więc nie chcę zbyt szybko się przeforsować, ponieważ rana się źle goiła. Klub znajduje się na ulicy Kossak Szczuckiej. Cen nie znam bo strasznie dawno tam nie byłam.Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a4 Re: Klub fitnes Katowice 23.04.03, 10:35 Zap0omniałam jeszcze dodać, że fajnie tam prowadzą wszelkiego rodzaju aerobik. Wiem, bo sama chodziłam przed ciążą. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
gajga Re: Klub fitnes Katowice 23.04.03, 22:31 Dziękuję bardzo za informację,czy możesz mi podać dokładniejsze namiary:adres,telefon?To niezupełnie mój rejon. Pozdrawiam gajga Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Klub fitnes Katowice 23.04.03, 12:16 HEJ, ja co prawda zaproponuję ci fitness nie w Katowicach ale w Rudzie Śląskiej.W PLAZIE-RUDA ŚL.(tam gdzie jest również cinema city)jest fitness club Letus.Jest super: spinning-jazda na specjalnych rowerach z instruktorem-fantastyczna sprawa-chodziłam tam w roku ubiegłym -teraz urdodziłam i zamierzałam znów zacząć ...ale z powodu ciężkiego porodu muszę poczekać .Są też zajęcia z aerobiku-różne programy,siłownia ,sauna,jacuzzi,solarium,masaże i bardzo fajni ludzie to prowadzą .Ja jestem z Katowic ale do Rudy miałam bliżej niż do centrum K-c pozdrawiam,Mysiam Odpowiedz Link Zgłoś
gajga Re: Klub fitnes Katowice 23.04.03, 22:35 Dziękuję za informację.Słyszałam już pochlebne głosy o tym klubie,ale on podobno przestał istnieć. Pozdrowienia gajga Odpowiedz Link Zgłoś