katasia1 06.06.07, 16:00 Witam! SZukam opinii o pediatrach przyjmujących w przychodni Paprocany na Sikorskiego. Za chwilę bedę się musiała na jakiegoś zdecyodowac. Chetnie wysłucham wszelkich opinii. Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ochm Re: Pediatra - Tychy - Paprocany 18.06.07, 15:42 Czesc Jestem w podobnej sytuacji, tez niedlugo bede musiala wybrac pediatre. Lezac w szpitalu slyszalam od jednej dziewczyny, ze wlasnie w przychodni na Paprocanach przyjmuje bardzo dobra pani pediatra, nazywa sie dr Barwinek. Nie znam imienia. Ta dziewczyna wspominala, ze chodzila do dr Barwinek z problemami jakie miala ze swoja coreczka. Tyle wiem z opowiadan, sama jeszcze nie korzystalam. Jesli sprawdzisz fachowosc pani doktor tej lub innej to daj znac, bo tez jestem zainteresowana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shelly Re: Pediatra - Tychy - Paprocany 19.06.07, 16:21 Bylam u pani doktor Ewy Barwinek juz 3 razy, z moja 2 miesieczna coreczka. Na szczescie na razie byly to tylko rutynowe badania w poradni dzieci zdrowych. Pani doktor jest bardzo kontaktowa, chetnie odpowiada na pytania, przy badaniu wydaje sie delikatna. Niestety lubi sie spozniac Ostatnio czekalismy ponad godzine co zestresowalo moja Amelie i podczas badania musiala dostac jedzonko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: Pediatra - Tychy - Paprocany 25.06.07, 12:10 Moje dzieci również leczy p. Barwinek - rzeczywiście jest osobą b. kontaktową i sympatyczną, dzieci bardzo ja lubią. Niestety z tymi opóźnieniami to również prawda - nie raz zdarzyło nam się czekać ok 1 godziny, a czasami nawet dłużej :- (, zwłaszcza po południu. Rekord to 1,5 godziny w izolatce, ospa - przyszliśmy bez rejestracji. Odpowiedz Link Zgłoś