Dodaj do ulubionych

W sprawie zlotu

IP: *.* 12.02.03, 18:28
Kochane Kielczanki, jak już chyba czytałyście na emamie, razem z Wiesią (bardziej Wiesia :) ) wpadłyśmy na pomysł zorganizowania zlotu w Kielcach. Pomysł wypłynął chyba najbardziej z poczucia dumy - my pokażemy, że żadna z nas prowincja i zlot zorganizować możemy NAJLEPSZY!!!! Stąd teraz mój apel do Was - jeśli możecie zadeklarujcie w jaki sposób i czy w ogóle możecie jakoś pomóc. W grę wchodzi również nocleg kilku emam - nie wszystkie stać choćby i na te 20 zł za nocleg. Ja osobiście jestem w stanie w tych swoich dwóch pokojach przenocować jedną mamę z dzieckiem. :)Piszcie na priva - adres w profilu. Pozdrawiam Gosia
Obserwuj wątek
    • Gość: burek Re: W sprawie zlotu IP: *.* 21.02.03, 01:11
      Ja nie kielczanka, ale może przyjmiecie?Szczerze mówiąc wpadłam też na pomysł organizowania zlotu w okolicach Kielc, ale nie znam zbyt dokładnie terenów więc nawet się nie odzywałam, ale mój mężul świadkiem, że było coś takiego. Przy bajbusowym zlocie pisałam do niej z propozycją organizacji loterii fantowej. Każdy ma coś w domu co mu zupełnie nie jest potrzebne, a na loterię by się nadało. Ja ze swej strony miałabym już kilka (powiedzmy 10) fantów. Jakby się emamy postarały (i też coś dały)mogłaby być fajowa zabawa, a przy tym jakiś szczytny cel by się wspomogło (i tu mam dwie propozycje: kiełbacha lub coś tam do ogniska lub bardziej szczytny np. fundacja). Losy byłyby taniutkie ale za to nie wszystkie pełne. Ja oczywiście mogłabym się częściowo zająć organizacją owej loterii, ale potrzebowałabym też kogoś do pomocy.Co o tym sądzisz główna organizatorko?Pozdrówki.Ania-burek
      • Gość: Gosia1 Re: W sprawie zlotu IP: *.* 21.02.03, 09:27
        Aniu, najpierw muszę porozmawiać z innymi "organizatorkami". :) A może napisz do Wiesi na priva? Pomysł mi się bardzo podoba! :) Z tym, że faktycznie organizacją musiałabyś zająć się sama, bo ja nie wyrobię. :) Pozdrówka Gosia
      • Gość: oSka Re: W sprawie zlotu IP: *.* 21.02.03, 14:40
        ja chętnie pomogę przy loterii......KIKAP.S. Tylko Burek musiałaby mnie poinstruowac trochę :)
        • Gość: burek Re: W sprawie zlotu IP: *.* 21.02.03, 16:15
          Fajnie,że wam się podoba pomysł organizacji loterii. W takim razie trzeba go dopracować. Niestety to będzie mój debiut jeśli chodzi o organizację tego typu imprez, ale myślę, że damy radę. Kika jeśli masz jakiś pomysł pisz do mnie na priv. Uda się, zobaczysz!! :bounce:Pozdrowiska. Ania-burek
          • Gość: JustynaPP Re: W sprawie zlotu IP: *.* 24.02.03, 15:21
            Hej!I ja chętnie pomogę, tylko jeszcze nie wiem jak.Nie mieszkam w Kielcach, tylko w Końskich, więc nie we wszystkim Wam się przydam.Ale przy loterii, czemu nie?I jakieś fanty też się znajdą.PozdrawiamJustyna
          • Gość: oSka Re: W sprawie zlotu IP: *.* 24.02.03, 15:32
            Burek, myślę , że jak cos wymyślę (he he, masło maslane) dam ci znać. Może uda nam sie spotkać?KIKA
            • Gość: burek Re: W sprawie zlotu IP: *.* 25.02.03, 01:09
              Kika ja bym się chętnie spotkała, ale jestem tu na występach gościnnych. :lol: Z powodu zlotu oczywiście. A terytorialnie podpadam pod Śląsk. Ale co mi szkodzi trochę się zaangażować?Pozdrówka. Ania-burek
    • Gość: agaki Re: W sprawie zlotu IP: *.* 16.03.03, 22:21
      Ucichla sprawa zlotu:-(Moze jak bedzie cieplej to checi powroca?Malo nas tu w Swietokrzyskim.
      • Gość: KrysiaW Re: W sprawie zlotu IP: *.* 17.03.03, 16:10
        Witajcie :)Pomysl zlotu baaardzo mi sie podoba i chcialabym rowniez przyjechac z trzyletnia Krysiunia :) Mieszkam kolo Wroclawia wiec chyba bede jechala pociagiem (ktora emama jedzie ze mna??? :))Niestety chyba nie uda mi sie namowic meza :(.pozdrawiam Tyma mama Krysi :hello:P.s Gosiu czy udzielisz mi wiecej informacji odnosnie zlotu na forum czy mam do Ciebie przeslac maila z pytaniami?
      • Gość: aneta2 Re: W sprawie zlotu IP: *.* 18.03.03, 08:38
        w mysl (ulubionego mojej babci) powiedzenia: co czlowiek uradzi do skutku nie doprowadzi nasuwa mi sie taka mysl ze jedank najlepiej "wypalaja" zloty nieplanowane (moze tym razem nie bedzie to porodowka hi hi!!!) Ale powaznie to chyba jednak pogoda nie nastraja zbyt pozytywnie, wiec... oby do wiosny!!!!!!!!!!!!!cieplutkie pozdrowienia dla wszystkich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka