aria.an 09.11.10, 20:57 Szukam fajnego komisu na terenie Poznania z zabawkami dla najmniejszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olazur Re: komis dziecięcy 10.11.10, 10:44 jest komis na Hetmańskiej ale nie wiem czy jest tam coś fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: komis dziecięcy 25.11.10, 21:22 kiedyś komis była na przeciwko Castoramy (od wejścia)nie wiem czy jeszcze jest,inny wiem,że jest na Hetmańskiej,jeszcze inny na Piątkowie na B.Smiałego i Sobieskiego.Ale jakie tam są zabzawki czy fajne i za ile to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
foto-bogusz.pl Re: komis dziecięcy 12.01.11, 22:36 Szczerze mówiąc to nie znam żadnego dziecięcego komisu z ubrankami i zabawkami,może lepiej byłoby poszukać w sklepach internetowych? Teraz organizowane sa wyprzedaże. Odpowiedz Link Zgłoś
podkrecone Re: komis dziecięcy 13.01.11, 08:35 komis dziecięcy na ul przemysłowej blisko od strony ryku wildeckiego w takiej żółtej kamienicy schodkami w dół Odpowiedz Link Zgłoś
luizka.s Re: komis dziecięcy 13.01.11, 10:42 Na rogu ul. Polnej i Szamarzewskiego (schodkami w dol, wjazd wozkiem raczej trudny, bo wasko i dosc ciasno, ale wybor duzy). Odpowiedz Link Zgłoś