Dodaj do ulubionych

Nostri Bimbi

24.01.11, 08:39
Widziałam, że na Ławicy powstało nowe przedszkole Nostri Bimbi, podobno jest to to przeniesione znad Sołacza. Czy są tu rodzice, których dzieci chodziły na Sołaczu do tego przedszkola?? Aktualnie szukam miejsca gdzieś na Ławicy dla swojej córeczki, także bardzo jestem ciekawa opinii o Nostri Bimbi - czy jest fajnie i warto posłać tam swoje dziecko?
Obserwuj wątek
    • 1aganina Nostri Bimbi-polecam! 24.01.11, 23:01
      nasze dwie pociechy chodzą do nostri bimbi- starsze dziecko już od trzech lat. jesteśmy z tego przedszkola bardzo zadowoleni, mieliśmy epizod z przedszkolem publicznym i bardzo szybko zrozumieliśmy na czym polega różnica.
      w naszym przedszkolu dzieciaki mają idealne warunki do rozwoju, mała grupa zróżnicowana wiekowo, daje szanse indywidualnego traktowania każdego dziecka, uczy dzieci opieki, zaangażowania i szacunku dla innych. bardzo zróżnicowane i naprawdę ciekawe zajęcia, opieka logopedy, angielski,rytmika,szycie, filcowanie,krosna, świetne wypady na spacery- wszystko dzieje się "naprawdę" i w fajnej formie. do tego dodam zajęcia z tenisa i smaczne obiady, a i tak chyba nie wymieniłam wszystkich plusów tego przedszkola. córka rano prosi mnie, bym przyjechała po nich najpóżniej jak mogę. czego chcieć więcej? polecam!!!
      • gavagai1 Re: Nostri Bimbi-polecam! 23.09.11, 09:43
        Dziękujemy 1aganina za opinięsmile
        Napisz jeszcze proszę jak to się dzieje, że jesteś nowym loginem a wszystkie Twoje wypowiedzi na forum gazeta.pl(łącznie 3...) są wyłącznie o zaletach przedszkola Nostri Bimbi?wink

Ad rem; tez słyszałam wiele pozytywnych opinii o Nostri Bimbi, ale interesuje mnie jak bedzie to wygladało w nowym "uniwersytecie maluszka" na Perzyckiej.
    • gloriozainc Re: Nostri Bimbi 22.09.11, 22:00
      przedszkole super! zapisalam tam corke na kolejny rok, w zeszłym byla bardzo zadowolona. Nauczycielki nie proznuja, dziecko ciagle cos robi, poznaje nowe piosenki, wierszyki, a co wazne dla mnie- pani nie ulegla mojej corce, jest ciepla,serdeczna, ale potrafi utrzymac dyscypline, co wplynelo tez pozytywnie na zmiane zachowania małej w domu smile Dzieci, o ile pozwala pogoda, duzo czasu spedzaja na dworze, gdzie panie bawia sie z dziecmi, a nie przegladają gazety czy rozmawiają ze sobą. polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka