dagusia_29 22.02.12, 22:00 Dostałam skierowanie i chciałabym się zapytać gdzie na NFZ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_pisarka Re: wycięcie 3 migdałka 23.02.12, 08:01 grudzien tego roku w krysiewiczu o ile jeszcze sa terminy Odpowiedz Link Zgłoś
zdziwik Re: wycięcie 3 migdałka 23.02.12, 08:02 prywatnie na dolnej wildzie najtaniej Odpowiedz Link Zgłoś
a1563340 Re: wycięcie 3 migdałka 23.02.12, 08:51 Tez miałam skierownie, ale..za długie terminy a dziecko co chwile chore ostatecznie zrobilismy na Dolnej Wildzie www.laryngologia.pl/ Wyjątkowy lekarz, nie idzie na łatwizne i nie wtyka dzieciom narkozy do tego zabiegu. Córka miła 3 lata jak usuwaliśmy, teraz prywatnie kosztuje chyba 600zł, na NFZ tez robi Odpowiedz Link Zgłoś
flicek Re: wycięcie 3 migdałka 24.02.12, 15:28 zastanawialam sie miedzy wilda a szpitalna - robilismy na szpitalne z narkoza, niby wyciete ok (wilda potwierdza), ale caly szpital i oddzial - chyba nie moge polecic Odpowiedz Link Zgłoś
lucyn3-3 Re: wycięcie 3 migdałka 25.02.12, 15:57 Nie wiem w jakim wieku jest dziecko,ale jeśli starsze to polecam na Dolnej Wildzie bez narkozy,prywatnie krótkie terminy,na NFZ trzeba czekać dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia_29 Re: wycięcie 3 migdałka 26.02.12, 00:36 Dziecko ma 4 lata. Słyszałam żę jeszcze na sobieskiego - Ty i Dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia_29 Re: wycięcie 3 migdałka 26.02.12, 00:37 Na Krysiewicz nie ma już terminów na ten rok czyli 2012. Jeszcze jadę na szpitalną dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
a1563340 Re: wycięcie 3 migdałka 27.02.12, 08:37 Na Sobieskiego u dr Sobali byłam raz z dzieckiem. Może kobita jest dobrym fachowcem, ale zero podejścia do dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: wycięcie 3 migdałka 06.03.12, 16:23 dlaczego nie wiesz? syn (5 lat) miał usuwane trzy migdały w zeszłym tygodniu właśnie na szpitalnej. rewelacja. przemiły personel, bardzo konkretna i rzeczowa oddziałowa, lekarze pierwsza klasa. syna operował dr Ryglewicz. warunki super - toalety przy każdej sali. pokoje maks 3 osobowe. można spać w łóżku ze starszym dzieckiem (duże łózka) i nikt się nie czepia. następnego dnia po zabiegu wyszliśmy do domu. bez znajomości, bez łapówek. na termin czekaliśmy od października. jestem bardzo zadowolona, a mam porównanie, bo trzeciego migdałka (odrósł) usuwaliśmy prywatnie (dr Szydłowski) w Certusie i sam syn powiedział, że o wiele bardziej podobało mu się na Szpitalnej. Certus - co z tego że pojedynczy pokój, kiedy obleśny autentycznie, szary i ponury, zero lekarzy. koszt - 2400 zł Odpowiedz Link Zgłoś
sueno Re: wycięcie 3 migdałka 29.03.12, 23:52 Napisz mi prosze jak wyglada caly zabieg. Mieliscie narkoze ogolna czy glupi jas. Moj syn ma miec wycinany migdal przez Glyde-Chwirot w sierpniu i najbardziej boje sie narkozy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamel Dolna Wilda na NFZ 26.02.12, 09:35 Koleżanka kilka dni temu dowiadywała się o wycięcie na NFZ- w szpitalach dziecięcych w Poznaniu terminy są już na przyszły rok. Radzę dzwoń jak najszybciej na Dolną Wildę, dostali kontrakt z NFZ, ta koleżanka ma termin konsultacji zdaje się na przyszły tydzień, zapowiadali jej, że zabieg za miesiąc. Albo prywatnie, my tez tam robiliśmy, bez komplikacji, szybko, 600zł. Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia_29 Re: Dolna Wilda na NFZ 02.03.12, 18:38 Na dolnej wildzie mam wizytę kontrolną na maja a zabiek ok sierpnia. Zapisałam się ale i tak szukam innego miejsca może się uda szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
flicek Re: wycięcie 3 migdałka 29.02.12, 13:59 nie wiem jak to jest z tymi szpitalami, ale ja wcale dlugo nie czekalam; pierwszy termin mieslismy na koniec czerwca 2011, dziecko bylo chore i bez problemu za tydzien tez znalazl sie termin; umawialam u lekarza pracujacego w tym szpitalu na wizycie Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia_29 Re: wycięcie 3 migdałka 02.03.12, 18:39 A u jakiego lekarza byłaś i gdzie może też bym się przejechała?? Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: wycięcie 3 migdałka 25.04.12, 17:37 Ty i dziecko dr Sobala na Sobieskiego - rano zabieg a po 2-3 godzinkach do domku - polecam Odpowiedz Link Zgłoś