Dodaj do ulubionych

wycięcie 3 migdałka

22.02.12, 22:00
Dostałam skierowanie i chciałabym się zapytać gdzie na NFZ??
Obserwuj wątek
    • dagusia_29 Re: wycięcie 3 migdałka 22.02.12, 22:24
      Chodzi mi o Poznań
      • mama_pisarka Re: wycięcie 3 migdałka 23.02.12, 08:01
        grudzien tego roku w krysiewiczu smile o ile jeszcze sa terminy
        • zdziwik Re: wycięcie 3 migdałka 23.02.12, 08:02
          prywatnie na dolnej wildzie najtaniej
    • a1563340 Re: wycięcie 3 migdałka 23.02.12, 08:51
      Tez miałam skierownie, ale..za długie terminy a dziecko co chwile chore sad ostatecznie zrobilismy na Dolnej Wildzie www.laryngologia.pl/ Wyjątkowy lekarz, nie idzie na łatwizne i nie wtyka dzieciom narkozy do tego zabiegu. Córka miła 3 lata jak usuwaliśmy, teraz prywatnie kosztuje chyba 600zł, na NFZ tez robi
    • flicek Re: wycięcie 3 migdałka 24.02.12, 15:28
      zastanawialam sie miedzy wilda a szpitalna - robilismy na szpitalne z narkoza, niby wyciete ok (wilda potwierdza), ale caly szpital i oddzial - chyba nie moge polecic
      • lucyn3-3 Re: wycięcie 3 migdałka 25.02.12, 15:57
        Nie wiem w jakim wieku jest dziecko,ale jeśli starsze to polecam na Dolnej Wildzie bez narkozy,prywatnie krótkie terminy,na NFZ trzeba czekać dłużej.
        • dagusia_29 Re: wycięcie 3 migdałka 26.02.12, 00:36
          Dziecko ma 4 lata. Słyszałam żę jeszcze na sobieskiego - Ty i Dziecko.
          • dagusia_29 Re: wycięcie 3 migdałka 26.02.12, 00:37
            Na Krysiewicz nie ma już terminów na ten rok czyli 2012. Jeszcze jadę na szpitalną dzięki za informacje.
          • a1563340 Re: wycięcie 3 migdałka 27.02.12, 08:37
            Na Sobieskiego u dr Sobali byłam raz z dzieckiem. Może kobita jest dobrym fachowcem, ale zero podejścia do dzieci
      • shellerka Re: wycięcie 3 migdałka 06.03.12, 16:23
        dlaczego nie wiesz?
        syn (5 lat) miał usuwane trzy migdały w zeszłym tygodniu właśnie na szpitalnej.
        rewelacja.
        przemiły personel, bardzo konkretna i rzeczowa oddziałowa, lekarze pierwsza klasa. syna operował dr Ryglewicz.
        warunki super - toalety przy każdej sali. pokoje maks 3 osobowe.
        można spać w łóżku ze starszym dzieckiem (duże łózka) i nikt się nie czepia.
        następnego dnia po zabiegu wyszliśmy do domu.
        bez znajomości, bez łapówek.
        na termin czekaliśmy od października.

jestem bardzo zadowolona, a mam porównanie, bo trzeciego migdałka (odrósł) usuwaliśmy prywatnie (dr Szydłowski) w Certusie i sam syn powiedział, że o wiele bardziej podobało mu się na Szpitalnej. Certus - co z tego że pojedynczy pokój, kiedy obleśny autentycznie, szary i ponury, zero lekarzy. koszt - 2400 zł
        • sueno Re: wycięcie 3 migdałka 29.03.12, 23:52
          Napisz mi prosze jak wyglada caly zabieg. Mieliscie narkoze ogolna czy glupi jas.
          Moj syn ma miec wycinany migdal przez Glyde-Chwirot w sierpniu i najbardziej boje sie narkozy.
    • kasiamel Dolna Wilda na NFZ 26.02.12, 09:35
      Koleżanka kilka dni temu dowiadywała się o wycięcie na NFZ- w szpitalach dziecięcych w Poznaniu terminy są już na przyszły rok. Radzę dzwoń jak najszybciej na Dolną Wildę, dostali kontrakt z NFZ, ta koleżanka ma termin konsultacji zdaje się na przyszły tydzień, zapowiadali jej, że zabieg za miesiąc. Albo prywatnie, my tez tam robiliśmy, bez komplikacji, szybko, 600zł.
      • dagusia_29 Re: Dolna Wilda na NFZ 02.03.12, 18:38
        Na dolnej wildzie mam wizytę kontrolną na maja a zabiek ok sierpnia. Zapisałam się ale i tak szukam innego miejsca może się uda szybciej.
    • flicek Re: wycięcie 3 migdałka 29.02.12, 13:59
      nie wiem jak to jest z tymi szpitalami, ale ja wcale dlugo nie czekalam; pierwszy termin mieslismy na koniec czerwca 2011, dziecko bylo chore i bez problemu za tydzien tez znalazl sie termin; umawialam u lekarza pracujacego w tym szpitalu na wizycie
      • dagusia_29 Re: wycięcie 3 migdałka 02.03.12, 18:39
        A u jakiego lekarza byłaś i gdzie może też bym się przejechała??
        • flicek Re: wycięcie 3 migdałka 14.03.12, 18:15
          Chwirot-Głyda
          • patyczako Re: wycięcie 3 migdałka 25.04.12, 17:37
            Ty i dziecko dr Sobala na Sobieskiego - rano zabieg a po 2-3 godzinkach do domku - polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka